Kvasné cukry a maltózy

Kvasné cukry a maltózy jsou nepostradatelnou surovinou při fázi fermentace (kvašení) piva. Kvasnice v mladině přeměňují kvasné cukry na alkohol a oxid uhličitý C02, bez kterých se pivo neobejde. Maltóza nazývána také jako sladový cukr je získávána ze sladu. Kvasné cukry a maltózy se přidávají při vaření piva za účelem zvýšení alkoholu, pěnivosti a barvy piva. Kvasné cukry se vyrábějí ve formách jako fermentační drops, který se přidává do piva kvůli druhotné fermentaci a požadovanému napěnění piva.

69 Kč/ ks Skladem
39 Kč/ ks Skladem
88 Kč/ ks Není skladem
135 Kč/ ks Skladem
165 Kč/ ks Po objednání do 7 dnů
350 Kč/ ks Po objednání do 7 dnů
Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 13 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.