Produkt přidán do košíku.
Kvasné cukry a maltózy

Kvasné cukry a maltózy

Kvasné cukry a maltózy jsou nepostradatelnou surovinou při fázi fermentace (kvašení) piva. Kvasnice v mladině přeměňují kvasné cukry na alkohol a oxid uhličitý C02, bez kterých se pivo neobejde. Maltóza nazývána také jako sladový cukr je získávána ze sladu.

Kvasné cukry a maltózy se přidávají při vaření piva za účelem zvýšení alkoholu, pěnivosti a barvy piva. Kvasné cukry se vyrábějí ve formách jako fermentační drops, který se přidává do piva kvůli druhotné fermentaci a požadovanému napěnění piva.

,-
,-

Slouží k druhotné fermentaci k dokvašování a napěnění piva v lahvích. 1drops 3g = 0,5 ...

36,00 Kč
Skladem

Kvasný cukr pro rychlejší nástup fermentace.

59,00 Kč
Skladem
Novinka

Originální kandovaný cukr používaný v mnoha belgických pivovarech získává svou velmi ...

88,00 Kč
Skladem

Sladový výtažek sušený (maltóza), který je určen k surogaci mladinového koncentrátu n ...

124,00 Kč
Skladem

Maltóza pro surogaci extra tmavých piv barva 70-120 EBC

149,00 Kč
Skladem
Nalezeno 5 produktů