Kvasné cukry a maltózy

Kvasné cukry a maltózy jsou nepostradatelnou surovinou při fázi fermentace (kvašení) piva. Kvasnice v mladině přeměňují kvasné cukry na alkohol a oxid uhličitý C02, bez kterých se pivo neobejde. Maltóza nazývána také jako sladový cukr je získávána ze sladu. Kvasné cukry a maltózy se přidávají při vaření piva za účelem zvýšení alkoholu, pěnivosti a barvy piva. Kvasné cukry se vyrábějí ve formách jako fermentační drops, který se přidává do piva kvůli druhotné fermentaci a požadovanému napěnění piva.

59 Kč / ks Skladem

36 Kč / ks Skladem

88 Kč / ks Skladem

149 Kč / ks Skladem

149 Kč / ks Skladem

130 Kč / ks Není skladem

124 Kč / ks Skladem
Doprava zdarma
Při nákupu nad 5000 Kč
již 11 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem