Mangrove Jack´s bavarian wheat M20 kvasnice 10g

Svrchní kvasnice pro piva Hefeweizen, Kristal Weizen, Dunkel Weizen 18-30°C, 20-25l

65 Kč 57 Kč bez DPH
Skladem
ks
Parametry
  • Kód010544
  • EAN9421025510946
  • Hmotnost15
  • VýrobceMangrove Jack´s
  • pivní stylPšeničná piva
  • způsob kvašeníSvrchní
  • Popis
  • Dotazy 0
  • Články 0

PIVOVARSKÉ KVASNICE MANGROVE JACK´S BAVARIAN WHEAT

Svrchní kvasnice vhodné pro piva Hefeweizen, Kristal Weizen, Dunkel Weizen

Velice dobře kvasící kvasnice do pšeničných piva, které dodají aroma banánu a hřebíčku s kořením.

PIVOVARSKÉ VYUŽITÍ:

Hefeweizen, Kristal Weizen, Dunkel Weizen a další.

DÁVKOVÁNÍ:

balení 10 g na 23l piva

DOPORUČENÁ TEPLOTA FERMENTACE:

18-30°C

VLASTNOSTI A CHUTĚ:

Pivo nebude sladké. Namísto toho zanechá krémový, až sametový pocit v ústech s plným a bohatým základem. Tento druh kvasnice odebere většinu příchuťe karamelu a složitých chutí sladu, zatímco hluboké čokoládové chutě vystoupí na povrch. Malé množství zprodukovaných kyselin, nádherně obohatí charakteristiky pšeničného sladu. Má velice nízké množství flokulace (vločkování)což tento druh kvasinek dělá ideální pro piva která se tradičně podávají zakalené.

NÁVOD K APLIKACI SUŠENÝCH KVASNIC:

Před použitím se rehydratují kvasinky v 10 násobném množství sterilní vody při teplotě 23°C. Jakmile se kvasinky rehydratují, což trvá 15 – 30 min., pozvolna se míchají dalších 30 minut a následně se aplikují do mladiny. Případně lze suché kvasinky aplikovat do fermentační nádoby přímo, za předpokladu, že teplota mladiny překročí 20°C. Postupně se sypou suché kvasinky do mladiny na povrch, aby nevznikaly hrudky. Nechají se 30 min. rehydratovat a následně se promíchají v celém objemu popřípadě provzdušní.

0 Dotazy

Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 13 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.