Craft Series Single Hop Sabro IPA 2,5kg Mangrove Jack´s koncentrát








Craft serie Mladinový koncentrát Single Hop Sabro IPA 2,5kg
- Kód010861
- Hmotnost2,5 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylIPA
- barvaJantarový
- alkohol vol.%5.6
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Craft serie Mladinový koncentrát Single Hop Sabro IPA
- mladinový koncentrát pro výrobu svrchně kvašeného piva typu Single Hop Sabro IPA
- polotmavé svrchně kvašené pivo typu Single Hop Sabro IPA součástí balení jsou ve dvojitém obalu balení kvasnice M44 US West Coast 10g
- Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie.
- Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
- Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.
Doporučená surogace na 1. dávku (přídavek kvasného cukru) 1kg sladový výtažek
Vlastnosti:
Hořkost IBU 48-56
alkohol 5,6% alc.
barva jantarová
chmel: Sabro
Vyrobíte 23l
Návod na přípravu:
-
Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
vyndejte sáček kvasnic a chmele z dvojitého obalu koncentrátu -
Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
-
Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
-
Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte dávku kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
-
Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
-
Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
-
Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-23°C po dobu alespoň 6 dnů.
-
Chmelení za studena (dry hopping): Po 7 dnech zkontrolujte hustotu použitím hustoměru. Pokud je MH 1.020 (pro dextrózu) nebo 1.025 (pro sladový výtažek), nebo nižší, přidejte chmel. NEMÍCHEJTE (chmelové částice se rozpadnou a rozprostřou samy). Po přidání chmele uzavřete FN a pokračujte ve fermentaci alespoň 2-3 dny.
-
Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (20-23°C) po 14 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
-
Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 7 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 2 měsíce ležet.
0 Dotazy
- Rychlost
- Komunikace obchodu
- Rychlost dodání
- Výběr zboží
- Super komunikace, těsně před odesláním jsem požádal o změnu zboží a ochotně mi vyhověli.
- Rychlá příprava objednávky
- Perfektní komunikace a vstřícnost při nedorozumění
- perfektní komunikace
- nic
- Rychlé vyřízení objednávky
- Už jsem nakoupila po třetí a naprostá spokojenost.
- E-shop funguje a komunikuje výborně. Příjemní zaměstnanci i kurýři.
- Nakupujte - nejlepší e-shop s pivem! Pořád je co zkoušet. Nabídka se rozšiřuje a mění.
- Rychlost dodání zboží
- rychlost dodání
- komunikace
- Rychlé vyřízení objednávky, rychlé a spolehlivé dodání, vše v naprostém pořádku.
- Jako vždycky jste SUPER! Super rychlé vyřízení objednávky! Děkuji!
- Rychlé Dodání
- Perfektní komunikace
- Rychlé odeslání zboží.
- Slušná cena.