Craft Series Chocolate Brown Ale 2,2kg Mangrove Jack´s koncentrát








Řemeslná řada mladinového koncentrátu svrchně kvašený speciál typu Brown Ale, Alcohol 4% alc. Dávka 23l piva
- Kód010504
- EAN9421025510632
- Hmotnost2,2 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylBrown ale
- barvaJantarové
- stupňovitost °11
- alkohol vol.%4
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Mladinový koncentrát Chocolate Brown Ale
- mladinový koncentrát pro výrobu svrchně kvašeného piva typu Brown Ale
- polotmavé svrchně kvašené pivo s ovocnými tóny a lahodnou ořechovou dochutí.
- součástí balení jsou ve dvojitém obalu balení kvasnice M15 Empire Ale.
- Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie.
- Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
- Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.
Doporučená surogace na 1. dávku (přídavek kvasného cukru) 1,2 kg sladový výtažek
Vlastnosti:
Hořkost IBU 26-34
alkohol 4% alc.
barva jantarová
kvasnice: M15 Empire Ale
Vyrobíte 23l
Návod na přípravu:
-
Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
vyndejte sáček kvasnic a chmele z dvojitého obalu koncentrátu -
Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
-
Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
-
Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte dávku kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
-
Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
-
Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
-
Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-23°C po dobu alespoň 8 dnů. Jakmile kvasná zátka přestane probublávat, fermentace je ukončena a můžete pokračovat dalším krokem.
-
Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (20-23°C) po 14 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
-
Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 7 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 2 měsíce ležet.
0 Dotazy
- Rychlé dodání
- Moc příjemná paní na zákaznické poradně,já být svobodný
- Dodání brzy a bez problémů
- rychlost vyřízení objednávky
- ceny
- šíře sortimentu
- Jako vždy na jedničku