Kvasné cukry a maltózy

Kvasné cukry a maltózy jsou nepostradatelnou surovinou při fázi fermentace (kvašení) piva. Kvasnice v mladině přeměňují kvasné cukry na alkohol a oxid uhličitý C02, bez kterých se pivo neobejde. Maltóza nazývána také jako sladový cukr je získávána ze sladu. Kvasné cukry a maltózy se přidávají při vaření piva za účelem zvýšení alkoholu, pěnivosti a barvy piva. Kvasné cukry se vyrábějí ve formách jako fermentační drops, který se přidává do piva kvůli druhotné fermentaci a požadovanému napěnění piva.

Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 18 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem
Naposledy
navštívené
109,00 Kč/ 0,7l Není skladem
48,00 Kč/ 0,33l Není skladem
48,00 Kč/ 0,33l Není skladem
85,00 Kč/ 0,33l Skladem
41,00 Kč/ 0,5l Není skladem
187,00 Kč/ 0,7l Není skladem
65,00 Kč/ 0,33l Není skladem
38,00 Kč/ 0,5l Skladem
37,00 Kč/ 0,5l Očekáváme 19.5.2024

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.