Kvasné cukry a maltózy

Kvasné cukry a maltózy jsou nepostradatelnou surovinou při fázi fermentace (kvašení) piva. Kvasnice v mladině přeměňují kvasné cukry na alkohol a oxid uhličitý C02, bez kterých se pivo neobejde. Maltóza nazývána také jako sladový cukr je získávána ze sladu. Kvasné cukry a maltózy se přidávají při vaření piva za účelem zvýšení alkoholu, pěnivosti a barvy piva. Kvasné cukry se vyrábějí ve formách jako fermentační drops, který se přidává do piva kvůli druhotné fermentaci a požadovanému napěnění piva.

Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 18 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem
Naposledy
navštívené
123,00 Kč/ 0,7l Není skladem
99,00 Kč/ 0,7l Není skladem
85,00 Kč/ 0,7l Není skladem
59,00 Kč/ ks Skladem
novinka
99,00 Kč/ 0,7l Není skladem
1 144,00 Kč/ 30l Po objednání do 3 dnů
1 343,00 Kč/ 30l Po objednání do 7 dnů
170,00 Kč/ 0,5l Není skladem

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.