Set Craft Serie American Pale Ale 2,5kg Mangrove Jack´s koncentrát








Řemeslná serie mladinového koncentrátu pro výrobu domácího piva typu American Pale Ale 4,4% alc. Dávka na 23l piva.
- KódS010517
- Hmotnost4,4 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylAmerican Pale Ale
- barvaSvětlé
- stupňovitost °12
- alkohol vol.%4.4
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
Sada obsahuje

-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Mladinový koncentrát American Pale Ale se studeným chmelením
- mladinový koncentrát pro výrobu svrchně kvašeného piva typu American Pale Ale za studena chmelený.
- světlý svrchně kvašený speciál s vyváženou hořkostí, vůní tropického ovoce, ktgerou dodává chmel studeného chmelení mosaic a chinook.
- součástí balení jsou ve dvojitém obalu balení kvasnic M15 empire Ale.
- Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie.
- Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
- Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.
Vlastnosti:
Hořkost IBU 25-35
alkohol 4,4% alc.
barva světlá
chmel: simcoe a chinok
kvasnice: M15 empire Lager
Návod na přípravu:
-
Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
vyndejte sáček kvasnic a chmele z dvojitého obalu koncentrátu. -
Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
-
Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
-
Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte dávku kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
-
Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
-
Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
-
Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-25°C po dobu alespoň 8 dnů.
-
Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (21-27°C) po 10 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
-
Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 21 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 3 měsíce ležet.
0 Dotazy
- chutná
- Dodání brzy a bez problémů
- rychlost vyřízení objednávky
- ceny
- šíře sortimentu
- Jako vždy na jedničku
- Nízká cena
- Rychlost dodání
- perfektní a rychlá komunikace.
- nemám