Craft Series Juicy Session IPA 2,2kg mladinový koncentrát Mangrove Jack's








Řemeslný mladinový koncentrát pro výrobu domácího kvalitního piva typu Juicy session IPA, 4,8% alkoholu při doporučené surogaci. dávka 23l
- Kód010669
- EAN9421025516818
- Hmotnost2,2 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylExtra stout
- barvaTmavé
- stupňovitost °11
- alkohol vol.%4
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Craft serie Mladinový koncentrát Juicy sessionIPA
mladinový koncentrát pro výrobu svrchně kvašeného piva typu juicy sessionIPA
polotmavé svrchně kvašené pivo typu juicy session IPA součástí balení jsou ve dvojitém obalu balení kvasnice M44 US West Coast 10g
Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie.
Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.
Vlastnosti:
Hořkost IBU 22-28
alkohol 4,8% alc.
barva jantarová
chmel: 50g Citra
při výrobě je potřeba přidat 1,2kg Kvasných cukrů (maltóza, sladový výtažek)
Návod na přípravu:
1. Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení. Odeberte sáček s kvasnicemi ze spodu sáčku a prozatím ho odložte stranou.
2. Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
3. Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
4. Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte dávku kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
5. Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
6. Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
7. Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-25°C po dobu alespoň 6 dnů.
8. Chmelení za studena (dry hopping): Po 7 dnech zkontrolujte hustotu použitím hustoměru. Pokud je MH 1.020 (pro dextrózu) nebo 1.025 (pro sladový výtažek), nebo nižší, přidejte chmel. NEMÍCHEJTE (chmelové částice se rozpadnou a rozprostřou samy). Po přidání chmele uzavřete FN a pokračujte ve fermentaci alespoň 2-3 dny.
9. Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (21-27°C) po 10 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
10. Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 21 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 3 měsíce ležet.
0 Dotazy
- Rychlost
- Komunikace obchodu
- Rychlost dodání
- Výběr zboží
- Super komunikace, těsně před odesláním jsem požádal o změnu zboží a ochotně mi vyhověli.
- Rychlá příprava objednávky
- Perfektní komunikace a vstřícnost při nedorozumění
- perfektní komunikace
- nic
- Rychlé vyřízení objednávky
- Už jsem nakoupila po třetí a naprostá spokojenost.
- E-shop funguje a komunikuje výborně. Příjemní zaměstnanci i kurýři.
- Nakupujte - nejlepší e-shop s pivem! Pořád je co zkoušet. Nabídka se rozšiřuje a mění.
- Rychlost dodání zboží
- rychlost dodání
- komunikace
- Rychlé vyřízení objednávky, rychlé a spolehlivé dodání, vše v naprostém pořádku.
- Jako vždycky jste SUPER! Super rychlé vyřízení objednávky! Děkuji!
- Rychlé Dodání
- Perfektní komunikace
- Rychlé odeslání zboží.
- Slušná cena.