Workingman's stout 1,8kg Mangrove Jack´s mladinový koncentrát

Mladinový koncentrát pivní styl Export Stout, dávka 23l, 4,4% alc.

419,00 Kč 374,11 Kč bez DPH
Skladem
ks
Parametry
  • Kód010423
  • EAN9421004739931
  • Hmotnost1,9 kg
  • VýrobceMangrove Jack´s
  • pivní stylExtra stout
  • barvaTmavé
  • stupňovitost °11
  • alkohol vol.%4
  • způsob kvašeníSvrchně
  • objem várky23
  • Popis
  • Dotazy 0
  • Video 1
  • Články 2
  • Hodnocení 20

MANGROVE JACK´S WORKINGMAN'S STOUT

Tmavě černé pivo s ovocnou vůní s nádechem kávy a čokolády.Počáteční sladká sladová chuť vystřídá chuť kávy a čokolády.

Parametry:

optimální teplota pro fermentaci: 20-25°C
hořkost IBU 30-40
alkohol při surogaci (1kg/23l): 4,4%
Vyrobíte 23l 

při výrobě je potřeba přidat 1 kg kvasného cukru (maltóza, dextróza)

  • Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie. 
  • Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
  • Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.

Návod na přípravu:

  1. Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.

  2. Odeberte sáček s kvasnicemi ze spodu sáčku a prozatím ho odložte stranou.

  3. Postavte sáček do horké vody na 15 minut.

  4. Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.

  5. Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte 1kg kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.

  6. Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.

  7. Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.

  8. Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-25°C po dobu alespoň 10 dnů. Jakmile kvasná zátka přestane probublávat, proces fermentace je ukončen a můžete pokračovat dalším krokem.

  9. Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (20-25°C) po 14 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.

  10. Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 14 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 2 měsíce ležet.

0 Dotazy

  • Sortiment
  • Dodací lhůta
  • O ničem nevím
Už můj druhý nákup, vše dorazilo do dvou dnů a v pořádku. Určitě doporučuji.
anonym, 28. 02. 2024
  • rychlost a dobrý výběr
  • nic
anonym, 27. 02. 2024
  • Rychlost dodání
anonym, 27. 02. 2024
  • Velký výběr
  • Super ceny
  • Aktivní zákaznický servis
Přehledný ehop ingrediencí a výbavy pro vaření piva (a dalších). Dobré ceny.
anonym, 27. 02. 2024
  • Rychlé dodání
anonym, 25. 02. 2024
  • Velká a přehledná nabídka
anonym, 25. 02. 2024
Perfektní vse
anonym, 24. 02. 2024
  • Rychlé doručení
  • široký sortiment
  • Všechny potřebné věci k vaření piva najdu na jednom místě
anonym, 22. 02. 2024
Rychlá dodávka,dobré ceny.
anonym, 21. 02. 2024
Vždy rychlé bezproblémové dodání
anonym, 20. 02. 2024
  • kvalita a rychlost dodání
anonym, 18. 02. 2024
  • Dobrá komunikace a rychlost.
  • Nic.
anonym, 16. 02. 2024
naprostá spokojenost, nemám co bych vytkl můžu jen chválit
anonym, 15. 02. 2024
Skvělá komunikace a poradenství
anonym, 14. 02. 2024
Rychlé vyřízení objednávky. Velmi dobrá komunikace po mailu i telefonicky. Spokojenost.
anonym, 13. 02. 2024
  • Rychlá komunikace
anonym, 13. 02. 2024
  • výborná komunikace s obchodem
  • dobře poradili s výběrem
  • rychlost vyřízení objednávky
anonym, 12. 02. 2024
  • Vždy vše ok
anonym, 12. 02. 2024
  • Rychle
anonym, 11. 02. 2024
výběr zboží,cena
anonym, 09. 02. 2024
Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 18 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem
Naposledy
navštívené

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.