Set pro výrobu domácího sýru Camembert
Tento produkt zasíláme s
Set na výrobu domácího sýru stylu Camembert, rychle a v pohodlí domova.
899,00 Kč
742,98 Kč bez DPH
Skladem
Parametry
- Kód13838
- EAN8006819138387
- Hmotnost2,1 kg
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Články 0
-
Hodnocení 20
S tímto setem jste schopni vyrobit Camembert jednoduchým a rychlým způsobem.
Pro nejlepší výsledky použijte čerstvé plnotučné mléko.
Přípravky výrobce obsahují kvasy, které byly separovány z mléka během pasterizace. Všechny produkty z Vik cheese sad jsou italského původu. K výrobě sýru potřebujete jen nerezový hrnec s kapacitou 10-12 litrů pro ohřev mléka na potřebnou teplotu.
Další potřebné příslušenství a suroviny jsou obsaženy v setu!
Set obsahuje:
- 2x Plastová forma
- Digitální teploměr
- Mlékárenská kultura pro Camembert na 10l mléka
- Telecí syřidlo
- Chlorid vápenatý
- Sůl 200g
Návod
- Ohřejte mléko: Dejte mléko zahřát na 72 °C a držte ho na této teplotě 15 sekund. To zabije bakterie a mléko pasterizuje.
- Ochlaďte a přidejte kvasnou kulturu: Počkejte, až mléko ochladne na 42 °C. Přidejte kvasnou kulturu a nechte to 10 minut odpočinout, občas promíchejte.
- Přidejte syřidlo: Až teplota klesne na 37/38 °C, přidejte syřidlo (4 g na 10 litrů mléka). To pomůže mléku ztuhnout.
- Počkejte až mléko ztvarohovatí: Asi 20 minut počkejte, až se mléko změní na pevnou hmotu.
- Rozkrojte sraženinu: Jakmile je sraženina pevná, rozkrojte ji na kousky velikosti vlašského ořechu a nechte to zase 20 minut odpočívat. Během toho jen tak lehce promíchejte.
- Umístění do formy: Přesuňte ty kousky do formy a udržujte je při 35 °C.
- Otočte je: Po 20 minutách to poprvé otočte. Po 40 minutách otočte ještě jednou.
- Zrání: Sýre dejte ideálně do sklepa nebo na chladné místo, kde je vlhko a asi 10/12 °C.
- Chraňte před plísněmi: Abyste předešli nebezpečí plísní, zabalte sýr do potravinové fólie.
- Přidejte sůl: Až vytáhnete sýr z formy, posypte ho solí. Tím sýr ochutíte a prodloužíte jeho trvanlivost.
-
Zrání: Nechte sýr asi 20 dní zrát. A je hotovo!
Video ukázky jak vyrobit domácí sýr
Ukázka výroby domácího čerstvého sýra
Ukázka výroby sýra Ricotta
0 Dotazy
- Rychlost expedice.
- Přehledný a příjemný e-shop.
- Široká nabídka.
- Ochotná, milá, profesionální obsluha obchodu. Dobře se tam nakupuje.
- Rychlé a bezproblémové dodání.
- Vstřícný a ochotný přístup
Vše ok
- Super jednání rychlé dodání a stojí za to si na kamennou prodejnu zajít.
Rychlé zpracování objednávky a odeslání zboží.
- Dobré ceny, doručeno rychle a bez problému,
- zboží rychle připraveno, možno parkovat před obchodem
Lehce sem se obával objednávat skleněné demižony. Vše bylo skvěle zabaleno proti poškození.
Rychli, ochotni
- rychlé dodání bez problémů
- Výborná komunikace s obchodem a to i telefonická v případě problému
- Výborný výběr zboží (s doporučením dokoupení dalšího potřebného vybavení)
- Doručování pomocí služby GLS
Výborná nabídka produktů, doplňující informace (i doporučení dalšího potřebného vybavení), při problému s doručením byla velmi příjemná a ochotná komunikace s pracovnicí.
Jen při zasílání zboží doporučuji rozhodně nevyužívat služeb GLS (balík by mi nedoručili vůbec, nekomunikovali, balík byl poškozený, a mají hrozný nepořádek v počítačovém systému ohledně doručování - chyby v místě i čase doručování, žádná avíza, zkrátka nic dobře!
vše ok
- Bleskové doručení
- Perfektní balení
- Velký výběr
- Tematická piva, například vánoční, velikonoční…
- rychlé dodání
Vše v pořádku, jako vždy. Rychlé dodání v perfektním stavu.
- Funguje
Na žádnou jsem nenarazil
Super obchůdek vřele doporučuji! Rychlé dodání!
Doporučit známému
Set pro výrobu domácího sýru CamembertDotaz na produkt
Set pro výrobu domácího sýru CamembertDotaz k produktu