Set Lindr pygmy 25/k Green line NEW naražeč plochý + bajonet





Novinka ekologické výčepní zařízení PYGMY 25/K Green Line NEW s novým ekologický typem chladiva R-290 a vlastním vestavěným kompresorem vhodné pro oslavy a menší gastroprovozy. Ideální pro každou párty. Označení NEW v názvu znamená, že se jedná o inovovanou verzi chladiče, která je certifikovaná podle nejnovějších bezpečnostních a hygienických norem
- KódKCH01624SPB
- Hmotnost18,3 kg
- VýrobceLINDR.CZ
- počet chlazených nápojů1
- délka chladících smyček
- příkon (w)322
- kompresorano
- Tepelný spád ?T (°C) 10
- doba prvního nachlazení (min)2 – 4
- počet výčepních kohoutů
- výkon chlazení (l/hod)25
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Soubory 4
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Kompletní sestava výčepní zařízení LINDR PYGMY 25/K NEW s kompresorem
- Výčepní zařízení PYGMY svým výkonem 20-35 l/hod. (40-70 kvalitně vychlazených piv během jedné hodiny) a malými rozměry tvoří špičku mezi domácími stolními chladiči.
- Termoblok s vysokou energetickou kapacitou je připraven k výdeji dobře vychlazeného piva již během 2-4 min. po zapnutí přístroje.
- Pokud je termostat v poloze max. termoblok dokáže akumulovat velké množství energie, které lze využít při výdeji kvalitně vychlazených piv v řadě za sebou.
- Chladič je vybaven dochlazovaným výčepním kohoutem, který zajišťuje kvalitně vychlazené i malé množství prvního piva.
INOVACE
– Všechny naše kontaktní chladiče prochází nepřetržitým vývojem a splňují veškeré nejnovější bezpečnostní normy a certifikace (české i evropské).
VÝKON
– Výčepní zařízení PYGMY 25/K NEW GREEN LINE svým zvýšeným průběžným výkonem 25-35 l/hod. umožňuje podávání zhruba 50-70 kvalitně vychlazených nápojů během jedné hodiny.
GREEN LINE
– Technologie LINDR GREEN LINE využívá ekologické chladivo R-290, které je šetrnější k životnímu prostředí. Při jeho vy´robě provádíme systémovou úsporu energií. Díky tomu dosahuje každy´ z vy´robků s označením GREEN LINE o 20 % vyšší energetickou účinnost a o 20 % nižší spotřebu elektrické energie.
RYCHLOST NACHLAZENÍ
– Unikátní konstrukce chladicího bloku s perfektně vyladěným okruhem zaručí nejen vychlazení nápoje během několika minut od zapnutí, ale také udržení konstantní teploty v případě čepovaní více nápojů v krátkém čase najednou.
OBJEM CHLADÍCÍHO BLOKU
– Charakteristickým znakem našich chladičů je velký objem chladicího bloku. I ty nejmenší modely řady PYGMY ho mají minimálně 0,5 l. Jednotný vnitřní průměr chladicí smyčky (7 mm) od naražeče až po kohout zaručuje čistotu a optimální průtok nápoje.
VZDUCHOVÝ FILTR
– Protože je pro nás kvalita čepovaného nápoje na první místě, jsou všechny naše výčepní zařízení s vestavěným vzduchovým kompresorem vybaveny molekulovým filtrem nasávaného vzduchu.
DOCHLAZENÝ KOHOUT
– Dochlazený kohout oceníte např. v horkých letních dnech, kdy vám zaručí optimální teplotu čepovaného nápoje třeba na zahradní party.
UNIVERZÁLNOST POUŽITÍ
– Kompletní konstrukce i chladicí smyčka jsou zhotoveny z nerezové oceli. Použité materiály splňují nejvyšší požadavky hygienických norem a jsou zárukou dlouhé životnosti.
CELKOVÁ KOMPAKTNOST
– Přenosné chladiče PYGMY mají nejlepší poměr výkonu, rozměrů a ceny na trhu.
Standardní dodávanou součástí balení výčepního zařízení je:
výčepní zaření
výčepní kohout
klíč na kohouty
odkapní miska
návod k obsluze
Video návod jak sestavit výčepní zařízení
Jak zapojit jednokohoutové výčepní zařízení LINDR za použití vestavěného vzduchového kompresoru
Jak zapojit dvoukohoutové výčepní zařízení LINDR za použití vestavěného vzduchového kompresoru
Nejste si jistí před nákupem výčepního zařízení?
- Pozorně čtěte níže, kde najdete všechny potřebné informace jak zakoupit chlazení.
- případné dotazy a poptávy zašlete na email: info@pivoteka.cz
- Volejte v pracovní době PONDĚLÍ - STŘEDA 11-18, ČTVRTEK - PÁTEK 9-18, SOBOTA 9-12
777 267 031, 774 267 031, 777 267 299, 601 130 330
Jaké zvolit chlazení ? S kompresorem nebo bez ?
Všechny typy se vyrábějí ve variantě s vestavěným kompresorem nebo bez vestavěného kompresoru. Pokud má chlazení integrovaný kompresor je to v názvu označeno písmenem /K. Například KONTAK 40/K, PYGMY 20/K atd. Pokud se rozhodnete pro variantu bez kompresoru, budete potřebovat přídavné tlačné medium což je třeba bomba s plynem, kompresor, autopumpa a jiné. Pouze počítejte s tím, že pivo tlačené vzduchem se musí do 48 hodin spotřebovat jinak se rychle kazí. Pro napojení klasické tlakové láhve s CO2 nebo biogonem budete potřebovat redukční ventil. Pokud se tedy rozhodnete pro tento způsob tlakování, nezapomeňte se ujistit, že je veškeré příslušenství přibalené k výčepnímu zařízení. V opačném případě budete muset odpovídající ventil dokoupit (pokud jej daný komplet již neobsahuje).
Jakou mám zvolit narážecí hlavu?

Jak vybrat narážecí hlavu - Bajonet, Plochá nebo Kombi ?
V ČR jsou tři druhy narážecích hlav PLOCHÁ, BAJONET, KOMBI. Narážecí hlava slouží k propojení výčepního zařízení a sudu. Naražeče se někdy nazývají jako narážecí hlavy, narážecí hlavice nebo hlavy na sudy. Nejčastěji používanými typy narážečů jsou bajonet a plochá, nejméně rozšířená je hlava kombi. Žádný ze tří druhů uvedených naražečů není mezi sebou zaměnitelný.
POZOR:Narážecí hlava kombi má matoucí název, protože je použitelná jen pro uzávěr sudu kombi.
NARÁŽECÍ HLAVA BAJONET | NARÁŽECÍ HLAVA PLOCHÁ | NARÁŽECÍ HLAVA KOMBI |
Benešov- Ferdinand a další nově vznikající minipivovary |
Brno pivovar-Starobrno a další nově vznikající minipivovary |
Břeclav-Podlužan, a další nově vznikající minipivovary |
Schéma zapojení kontaktních přenosných chlazení.
Jak sanitovat domácí výčep
1 VODOU SANITAČNÍM ADAPTÉREM :
Sanitační adaptér připojte k vodovodnímu řádu pomocí ½“ hadice. Až dotočíte sud, narazte naražeč do sanitačního adaptéru. Otevřete páku výčepního kohoutu a čekejte, dokud z něj nepoteče čistá voda (vypláchnou se všechny zbytky nápoje a částečně usazeniny).
2 CHEMICKY SANITAČNÍM SUDEM :
Odšroubujte hlavici ze sanitačního soudku, do soudku nalijte zředěný sanitační roztok v předepsaném poměru: 2% roztok= 5ltr vody + 0,1 ltr přípravku Habla CIP. Našroubujte zpět hlavici na sanitační sud, naražte naražeč a natlakujte stejným způsobem, jako když narážíte sud s nápojem. Otevřete páku výčepního kohoutu a čekejte, dokud sanitační roztok nevytlačí zbytky nápoje. Roztok nechte cca 10 minut působit. Po 10 minutách odražte naražeč, vložte do hadice za naražeč sanitační kuličku a nechte ji projít vedením. Nezapomeňte z výčepního kohoutu rozdělat kompenzátor (viz bod Demontáž kompenzátoru) pro snazší vyndání sanitační kuličky. Postup opakujte podle míry znečištění. Potom nalijte do sanitačního soudku čistou vodu min. 5litrů a vedení vypláchněte. Při sanitaci nezapomeňte na výčepní kohout a naražeč. Je potřeba je rozebrat, namočit do sanitačního roztoku a důkladně vyčistit a odstranit všechny usazeniny.
Sanitace sanitačním adaptérem proplach vodou
Sanitace sanitační sadou chemicky
Proč zakoupit na PIVOTÉKA.CZ

- přední prodejce veškerého výčepního vybavení pro domácnost i gastro
- záruční i pozáruční servis přímo u nás, s osobním přístupem ke každému zákazníkovi
- pivní speciálka, eshop a kamenná prodejna - ne žádný garážista nebo supermarket
- 95% zboží skladem s odesláním do druhého dne nebo přímo u nás na prodejně
- náhradní díly a příslušenství skladem - 3000 skladových položek skladem
0 Dotazy
Návod sanitace | Formát.pdf | Velikost 0.106 MB | Stáhnout |
Návod kontaktní chlazení | Formát.pdf | Velikost 4.922 MB | Stáhnout |
Produktový list PYGMY 25/k | Formát.pdf | Velikost 0.306 MB | Stáhnout |
Produktový list pygmy | Formát.pdf | Velikost 0.812 MB | Stáhnout |
- Dodání brzy a bez problémů
- rychlost vyřízení objednávky
- ceny
- šíře sortimentu
- Jako vždy na jedničku
- Nízká cena
- Rychlost dodání
- perfektní a rychlá komunikace.
- nemám
- široký výběr všeho možného pro domopivovarníky