Set Craft Series Irish Red Ale 2,2Kg Mangrove Jack´s koncentrát








Řemeslná řada mladinového koncentrátu, svrchně kvašený speciál typu Red ALE. Alcohol 4,3% alc. Dávka 23l piva
- KódS010582
- Hmotnost4 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylRed Ale
- barvaJantarové
- stupňovitost °12
- alkohol vol.%4.9
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Craft serie Mladinový koncentrát Red Ale se studeným chmelením
- Jantarový svrchně kvašený speciál typu Red Ale s ovocnými tóny a karamelovou chutí typickou pro tento pivní styl.
- polotmavé svrchně kvašené pivo s ovocnými tóny, a příjemným chmelovým aroma a suchou hořkostí.
- součástí balení jsou ve dvojitém obalu balení kvasnice M36 Liberty Bell Ale.
- Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie.
- Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
- Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.
Vlastnosti:
Hořkost IBU 18-24
alkohol 4,3% alc.
barva jantarová
chmel: Goldings
kvasnice: M36 Liberty Bell Ale
Návod na přípravu:
-
Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
Odeberte sáček s kvasnicemi ze spodu sáčku a prozatím ho odložte stranou. -
Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
-
Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
-
Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte dávku kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
-
Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
-
Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
-
Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-25°C po dobu alespoň 8 dnů.
-
Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (21-27°C) po 10 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
-
Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 21 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 3 měsíce ležet.
0 Dotazy
- Výborná chuť
- Šikovné balení
- Dodáno i s chmelem pro chmelení za studena
- Podle mých přátel je toto nejoblíbenější pivo z mladinového koncentrátu, co jsem dělal
- Nízká cena
- Rychlost dodání
- perfektní a rychlá komunikace.
- nemám
- široký výběr všeho možného pro domopivovarníky
- spolehlivost a rychlost
- Opravdu velký výběr, rychlost nachystání nadprůměrná.
- Rychlé dodání
- Rychlá a milá komunikace
- Široký výběr
- bez českého návodu
- Jednoznačně skvělý