Příchuť hořčice 35g Maso Here

Neboj se experimentovat a dej sušenému masu chuť která třeba takovému hovězímu není rozhodně cizí. Přidej trochu hořčičného prášku před sušením a je to!

96,00 Kč 85,71 Kč bez DPH
Skladem
ks
Parametry
  • KódMH793
  • EAN8594185679035
  • Hmotnost0,3 kg
  • VýrobceMaso Here
  • PůvodČeská republika
  • Popis
  • Dotazy 0
  • Články 0
  • Hodnocení 20

Detailní popis produktu

Maso s hořčicí? No proč ne! A klidně i sušený. V naší nabídce je to novinka a věřte, že je to je hodně zajímavá věc. Takže postup už znáte. Nakrájet, vyválet v základním koření, 12 hodin v octu a pak přidat hořčici.

Složení

hořčice (jedná se o alergen)

Domácí sušení krok za krokem

Pro jistotu ti i tady přinášíme podrobný popis toho, co a jak musíš během sušení udělat, abys dospěl do cíle.

Krájení

Očisti a opracuj maso. Všechny šlachy a pojiva (prostě to bílé) musí pryč. Maso rozkrájej na malé, tenké kousky. Pokud máš prostornou sušičku nebo možnost maso sušit ve visu, tak klidně krájej delší pruhy a maso si pak budeš po usušení sekat na kousky dle libosti.

Kořenění

Maso se musí vždy před marinováním okořenit. Právě tady použij naší Základní kořenící směs. Na 1 kilo masa použij 20 gramů koření a dobře ho promíchej s masem ve velké míse.

Marinování

Okořeněné maso dej do dózy, kde ho pořádně prolij naším Jablečným octem. Zavři dózu a nech maso alespoň 12 hodin marinovat. Pro lepší promíchání můžeš dózu po pár hodinách obratit vzhůru nohama, aby maso bylo rovnoměrně naložené. Ocet je skvělý konzervant a povoluje vlákna masa, aby nebylo po usušení tak tvrdé.

Ochucení

Vyndej namarinované maso z dózy, nech okapat ocet a dej ho do mísy. Pokud nechceš maso s příchutí, tento krok klidně přeskoč. V opačném případě sáhni po naší Chilli nebo Hořčičné příchuti a na 1 kilogram syrového masa použij 6 - 8 gramů směsi. Můžeš ale samozřejmě zvolit vlastní poměr. Koření pak rovnoměrně promíchej s masem a začni ládovat sušičky.

Sušení

Pokud používáš sušičku na ovoce, tak rozprostři maso po platech a dohlédni na to, aby se maso nedotýkalo. Pokud maso sušíš v troubě, můžeš ho zavěsit na háčky. Dej pod něj ovšem plech, který zachytí odkapávající ocet. Pokud máš sušičku se špatnou cirkulací vzduchu, klidně po několika hodinách plata přeskládej, aby došlo k rovnoměrnému sušení. 

Maso se suší při nízké teplotě. Chceme ho vysušit, nikoliv upéct. Pokud máš radši maso vláčnější, můžeš ho vyndat už po 6-8 hodinách. Po usušení dej maso na vzduch a nech ho ještě pár hodin uležet.

0 Dotazy

  • Rychlé doručení
  • široký sortiment
  • Všechny potřebné věci k vaření piva najdu na jednom místě
anonym, 22. 02. 2024
Rychlá dodávka,dobré ceny.
anonym, 21. 02. 2024
Vždy rychlé bezproblémové dodání
anonym, 20. 02. 2024
  • kvalita a rychlost dodání
anonym, 18. 02. 2024
  • Dobrá komunikace a rychlost.
  • Nic.
anonym, 16. 02. 2024
naprostá spokojenost, nemám co bych vytkl můžu jen chválit
anonym, 15. 02. 2024
Skvělá komunikace a poradenství
anonym, 14. 02. 2024
Rychlé vyřízení objednávky. Velmi dobrá komunikace po mailu i telefonicky. Spokojenost.
anonym, 13. 02. 2024
  • Rychlá komunikace
anonym, 13. 02. 2024
  • výborná komunikace s obchodem
  • dobře poradili s výběrem
  • rychlost vyřízení objednávky
anonym, 12. 02. 2024
  • Vždy vše ok
anonym, 12. 02. 2024
  • Rychle
anonym, 11. 02. 2024
výběr zboží,cena
anonym, 09. 02. 2024
  • Toto je obchod s velkým O. Jeden den objednáte a druhý den to máte doma. Veškeré zboží je v top kvalitě. Za celá léta nevím ani o jednom mínusu.
anonym, 07. 02. 2024
  • Naprosto bezproblémový obchod.
anonym, 07. 02. 2024
  • Rychlost a ochota
  • Žádná
anonym, 06. 02. 2024
  • Umí poradit
anonym, 05. 02. 2024
Přehledně, rychle, ceny akorát... Co si dál přát?! ;-)
anonym, 05. 02. 2024
Rychlé vyřízení, perfektní komunikace.
anonym, 31. 01. 2024
  • Spolehlivý a rychlý obchod
anonym, 31. 01. 2024
Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 18 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem
Naposledy
navštívené

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.