Zázvorové pivo 1,8kg koncentrát Mangrove Jack's








Zkuste si vyrobit své vlastní zázvorové pivo s tímto koncentrátem.
- Kód010427
- EAN9421025510502
- Hmotnost1,9 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylZázvorové pivo
- barvaSvětlé
- alkohol vol.%4
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Mangrove Jack´s Zázvorové pivo
Zkuste si vyrobit své vlastní zázvorové pivo s tímto koncentrátem.
Parametry:
optimální teplota pro fermentaci: 20-25°C
hořkost IBU 12-18
alkohol při surogaci (1kg/23l): 4,4%
Vyrobíte 23l
při výrobě je potřeba přidat 1 kg kvasného cukru (maltóza, dextróza)
- Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie.
- Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
- Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.
- Sáček má ve spodní části nalepené kvasnice a sladidlo.
- Zázvorové pivo můžete dosladit pomocí sladidla (Sweetener) nalepeného ze spodu balení, před stáčením do lahví.
- Pro sladké zázvorové pivo použijte celý obsah sáčku.
- Pro polosladké polovinu použijte polovinu sladidla.
- Pokud zázvorové pivo nechcete doslazovat, nepřidávejte sladidlo.
Návod na přípravu:
-
Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
-
Odeberte sáček s kvasnicemi ze spodu sáčku a prozatím ho odložte stranou.
-
Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
-
Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
-
Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte 1kg kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
-
Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
-
Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
-
Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-25°C po dobu alespoň 10 dnů. Jakmile kvasná zátka přestane probublávat, proces fermentace je ukončen a můžete pokračovat dalším krokem.
-
Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (20-25°C) po 14 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
-
Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 14 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 2 měsíce ležet.
0 Dotazy
- Vypadá zajímavě, právě kvasí.
- Rychlost dodání, vše perfektní
- Nabízí možnost skoro všech dopravců v ČR
- Bohužel jsem zvolil DPD .. Vážení tuto chybu jako já nedělejte !
- rychlost expedice - okamžitě
- Skvělý obchod
- Chybí slevové kupóny
- Rychlost dodání a komunikace
- Přehledné stránky
- Kvalita zboži
- vše skladem
- rychlost expedice
- Rychlost dodání.
- Rychlost doručení
- Stručný návod v balení
- Široký výběr zboží
- Zboží bylo rychle dodáno
- Nic
- velký sortiment, příznivé ceny
- nejsem z OC, takže dojezdová vzdálenost
- perfektni komunikace vše o.k.
- Rychlost dodání
- Zatím nic
- Rychlost doruceni
- Zboží jsem objednala a do 3 dnů jsme vyzvedávali.Super,obchod doporučuji