Kvasnice Wheat beer yeast svrchní Brewmaster

Svrchní pivovarské kvasnice pro Německá pšeničná piva (Weissbier) 10-20l, teplota 20-24°C

70 Kč 61 Kč bez DPH
Skladem
ks
Parametry
  • Kód150002
  • EAN4050023000002
  • Hmotnost15
  • VýrobceBrewmaster
  • pivní stylPšeničná piva
  • způsob kvašeníSvrchní
  • Popis
  • Dotazy 0
  • Soubory
  • Články 0

PIVOVARSKÉ KVASNICE WHEAT BEER YEAST SVRCHNÍ 10G

BrewMasters Wheat Beer Yeast jsou speciální kvasinky pro pšeničné pivo bavorského typu. Tento kmen kvasinek produkují ovocné estery a fenolické látky (příchuť banánu) typické pro pšeničná piva. Sedimentace je střední. Tento kvasinkový kmen byl propagovaný v čisté kultuře, promyt a šetrně sušen. Splňuje všechny právní předpisy platné v EU. Čistota a kvalita jsou kontrolovány ve specializovaných laboratořích.

PIVOVARSKÉ VYUŽITÍ:

Svrchně kvašená piva Německého pšeničného typu weizenbier. Vzhledem k vysokému počtu životaschopných buněk jsou tyto kvasinky pro fermentaci s vysokým stupněm prokvášení.

Dávkování:

50 – 100 g na 100 litrů mladiny.

Doporučená teplota fermentace:

20 - 24°C

Návod aplikace sušených kvasinek:

Před použitím se rehydratují kvasinky v 10 násobném množství sterilní vody při teplotě 23°C. Jakmile se kvasinky rehydratují, což trvá 15 – 30 min., pozvolna se míchají dalších 30 minut a následně se aplikují do mladiny. Případně lze suché kvasinky aplikovat do fermentační nádoby přímo, za předpokladu, že teplota mladiny překročí 20°C. Postupně se sypou suché kvasinky do mladiny na povrch, aby nevznikaly hrudky. Nechají se 30 min. rehydratovat a následně se promíchají v celém objemu popřípadě provzdušní.

balení:10g

0 Dotazy

Katalogový list
Formát.pdf Velikost 0.16 MB Stáhnout

Lidé s tímto produktem také nakoupili

Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 13 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.