Cider Mangrove Jack´s jahoda a hruška koncentrát 2,4kg







Koncentrát s jahodou a hruškovým džusem pro výrobu alkoholického nápoje ideální pro teplé letní večery.
- Kód010510
- EAN9421025510700
- Hmotnost1,8 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- výrobceMangrove Jack´s
- barvaSvětlé
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Hruškový koncentrát s jahodovou šťávou koncentrát pro domácí výrovu kvalitního nápoje.
- Nejkvalitnější odrůda hrušek, lisována pomocí nejmodernějších lisů a na nejmodernějších odparnících zbavená vody.
- plněno do sáčku vynikajících pro uchování kvalitních koncentrátů v ochranné atmosféře.
- Všechno toto úsilí zajišťuje zachování přirozené chuti ovoce pro výrobu kvalitního ovocného cideru.
- sáček obsahuje dvojitý pláš't. Ve vnitřním ja samotný koncentrát a ve dvojitém plášti obalu jsou uchovány kvalitní kvasnice pro výrobu kvalitního cideru
kvasné cukry a drops nejsou součástí
Objem várky (doporučený): 23l
Obsah alkoholu: 4,7 % (při surogaci 1 kg/23l)
Čistá váha koncentrátu: 2,4 Kg
Návod k použití:
-
Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
-
Odeberte sáček s kvasnicemi z vnitřní části dvojobalu sáčku a prozatím ho odložte stranou.
-
Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
-
Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
-
Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte 1kg dextrózy a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
-
Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 24°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
-
Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
-
Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 18-24°C po dobu alespoň 6 dnů. Jakmile přestane kvasná zátka probublávat fermentace je ukončena.
-
Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (18-24°C) po 5 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
-
Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 7 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 21 dnů ležet.
0 Dotazy
- rychlost
- Připravený koncentrát
- bezproblemovy nakup, rychle dodani
- Hromada veci na vyber
- Rychle dorucenie tovaru
- Velký výběr sudového i lahvového piva skladem + další doplňkový sortiment.
- dobrá komunikace
- dobrý výběr, rychlé dodání
- Super ceny
- Rýchle dodanie. Objednávka zadaná v sobotu aj zaplatená a v utorok bola objednávka doma