Set Craft Series New Zeland Pale Ale 2,2kg Mangrove Jack´s koncentrát








Řemeslná řada mladinového koncentrátu, svrchně kvašený speciál typu NZ Pale Ale. Alcohol 5,3% alc. Dávka 23l piva
- KódS010516
- Hmotnost4 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylPale Ale
- barvaJantarové
- stupňovitost °12
- alkohol vol.%5.3
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
Sada obsahuje

-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
NZ Pale Ale Hop mladinový koncentrát
- Tradiční americké světlé pivo, ale s úžasným novozélandským chmelem. Toto pivo má sladové tělo a výrazný chmelový charakter.
- Suché chmelení s novozélandským chmelem Waimea a Pacifica což pivu přináší užasnou citrusovou vůni typickou pro piva typu Pale Ale.součástí balení jsou ve dvojitém obalu balení kvasnice M44 US West Coeast.
- Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie.
- Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
- Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.
- kvasnice a chmel na studené chmelení jsou uchovány ve dvojitém obalu mladinového koncentrátu které se objeví po otevření .
Doporučená surogace na 1. dávku (přídavek kvasného cukru) 1,7 kg sladový výtažek Pale Ale
Alkohol přibližně : 4,7%
Hořkost : IBU : 25-35
Barva :světlá:
Dávka: 23 L
Kvasnice : M44 US West Coast
Chmel : Waimea a Pacifica
ideální teplota prvotní fermentace: 18-22°C
Vyrobíte 23l
Návod na přípravu:
-
Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
vyndejte sáček kvasnic a chmele z dvojitého obalu koncentrátu -
Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
-
Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
-
Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte dávku kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
-
Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
-
Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
-
Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-23°C po dobu alespoň 6 dnů.
-
Chmelení za studena (dry hopping): Po 7 dnech zkontrolujte hustotu použitím hustoměru. Pokud je MH 1.020 (pro dextrózu) nebo 1.025 (pro sladový výtažek), nebo nižší, přidejte chmel. NEMÍCHEJTE (chmelové částice se rozpadnou a rozprostřou samy). Po přidání chmele uzavřete FN a pokračujte ve fermentaci alespoň 2-3 dny.
-
Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (20-23°C) po 14 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
-
Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 7 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 2 měsíce ležet.
0 Dotazy
- Rychlost
- Komunikace obchodu
- Cena
- Přehlednost obchodu
- Nevim o zadnych
- Rychlé jednání.
- rychlost
- velký výběr
- Bezproblémový obchod
- Nevím
- vše velmi rychlé
- Přehlednost e-shopu
- Rychlost a kvalita dodávky
- rychle dodani,max spokojeost. Doporučuji
- Perfektně zabaleno
- Velice rychle dodáno
- Zboží odpovídalo popisku
- kvalita zboží moc dobrá
- nic
- Super výběr
- Bleskové doručení
- Rychlost kvalita
- rychlost dodání
- velký výběr produktů