Ležák 11° sud 30l Primátor
Světlý ležák plzeňského typu 11°, 4,7% alc.
Vratná záloha 1 000,00 Kč
Tento produkt lze zakoupit jen osobním odběrem v Olomouci.
- Kód41103
- Hmotnost40,5 kg
- VýrobcePrimátor Náchod
- objem30
- barvaSvětlé
- stupňovitost °11
- způsob kvašeníSpodně
- druh naražečeBajonet
- PůvodČeská republika
- Druh baleníSud keg 30l
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Články 0
-
Hodnocení 20
V roce 2009 představil Primátor zcela nové pivo, odlišné od stávající produkce, především svojí výraznou jemnou hořkostí a velkou pitelností. Pivovar tak navazuje znovu na tradici vaření tohoto typického českého ležáku, jehož popularita v posledních letech velmi stoupá. Jedná se o spodně kvašené pivo vyrobené klasickou technologii z českých surovin. Je vařeno dvourmutovým způsobem z moravského ječného sladu a dvou druhů žateckého chmele. Hlavní kvašení probíhá v otevřených kádích a dozrává v ležáckých sklepech s minimální dobou zrání 50 dnů a tím je docíleno příjemného osvěžujícího řízu. Pivo má zářivou zlatavou barvu s výraznou jiskrou a sněhově bílou hustou pěnou. Originální vůně moravského sladu a aroma žateckého chmele dodaly pivu střední plnost. Nezaměnitelnou lahodnou chuť a vůni dává pivu český slad vyrobený z moravského jarního ječmene. Příjemnou hořkost pivo získalo svařením jemných hořkých chmelů. Právě tento jedinečný zážitek po napití ponechává na jazyku pocit příjemné, pozvolna se ztrácející hořkosti, který vybízí k dalšímu napití. Originální chuťové vlastnosti vyniknou správným čepováním na 6-8 °C.
0 Dotazy
- Jako vždy na jedničku
- Nízká cena
- Rychlost dodání
- perfektní a rychlá komunikace.
- nemám
- široký výběr všeho možného pro domopivovarníky
- spolehlivost a rychlost
- Opravdu velký výběr, rychlost nachystání nadprůměrná.
- Rychlé dodání
- Rychlá a milá komunikace
- Široký výběr
- bez českého návodu
- Jednoznačně skvělý
- Nakupuji zde pravidelne a velmi rad
- Personal je skvely
- Velky vyber zbozi (e-schop)
- Zbozi po objednani bleskove nachystano (srotovani sladu)
- Rychlost dodání, kvalifikované informace o zbozi