Craft Series Red IPA 2,2kg Mangrove Jack´s koncentrát






Řemeslný mladinový koncentrát pro výrobu domácího kvalitního piva typu Rye IPA, 5,6% alkoholu při doporučené surogaci. dávka 18l
- Kód010609
- EAN942102551509-5
- Hmotnost2,2 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylRed IPA
- barvaJantarový
- stupňovitost °23
- alkohol vol.%5.6
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Craft serie Mladinový koncentrát Red IPA
- mladinový koncentrát pro výrobu svrchně kvašeného piva typu Red IPA
- polotmavé svrchně kvašené pivo tymu Red IPA součástí balení jsou ve dvojitém obalu balení kvasnice M36 nLiberty Bell Ale;10g
- Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie.
- Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
- Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.
Doporučená surogace na 1. dávku (přídavek kvasného cukru) 1kg sladový výtažek
Vlastnosti:
Hořkost IBU 40-45
alkohol 5,3% alc.
barva jantarová
chmel: 25 g mozaiky, 15 g Citra, 10 g Nelson Sauvin cascade
Návod na přípravu:
-
Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
Odeberte sáček s kvasnicemi ze spodu sáčku a prozatím ho odložte stranou. -
Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
-
Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
-
Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte dávku kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
-
Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
-
Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
-
Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-25°C po dobu alespoň 8 dnů.
-
Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (21-27°C) po 10 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
-
Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 21 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 3 měsíce ležet.
0 Dotazy
- Mám velice dobré zkušenosti s obchodem. Rychlé dodání zboží a doručení v pořádku.
- Rychlost vyřízení objednávky
- Rychlost a spolehlivost dodání zboží.
- Jako vždy,žádný problém.
- Rychlost
- Vstřícnost
- Milý personál
- Za celý rok jsem žádnou nenašel
- Blesková komunikace
- Bleskově dodáno
- Rychlé jednání
- Podrobný video návod
- široká nabídka těch nejlepších pivovarů v Česku
- nabídka jak KEG sudů, tak lahví, PET...
- široká nabídka výčepní techniky a (téměř) všeho, co s chlazením a čepováním souvisí
- příliš dlouhá doba dodání (přes týden - nefiltrované pivo by se v létě zkazilo)
- Rychlost,dobra komunikacia,dorucovanie na Slovensko
- Rychlost
- Velmi rychlé dodání
- Slušné jednání
- Rychlé vyřízení reklamace
- Ochota poradit s výrobky
- Rychlost