Craft Serie Raspberry Berliner weisse 2kg Mangrove Jack´s koncentrát








Řemeslný mladinový koncentrát pro výrobu domácího kvalitního piva typu Berliner Weisse, 3,6% alkoholu při doporučené surogaci. dávka 23l
- Kód010688
- EAN9421025517679
- Hmotnost2,1 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylSour Ale
- barvaSvětlé
- stupňovitost °10
- alkohol vol.%3.6
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Craft serie Mladinový koncentrát Malinový Berliner Weisse
mladinový koncentrát pro výrobu svrchně kvašeného piva typu Berliner Weisse
polotmavé svrchně kvašené pivo typu Berliner Weisse součástí balení jsou ve dvojitém obalu balení kvasnice M20 Bavarian Wheat 10g
Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie.
Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.
Vlastnosti:
Hořkost IBU 4-8
alkohol 3,6% alc.
barva tmavě růžová
při výrobě je potřeba přidat 0,6kg Dextrózy nebo Sladového výtažku
Návod na přípravu:
1. Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení. Odeberte sáček s kvasnicemi ze spodu sáčku a prozatím ho odložte stranou.
2. Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
3. Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
4. Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte dávku kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
5. Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
6. Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
7. Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-25°C po dobu alespoň 8 dnů.
8. Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (21-27°C) po 10 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
9. Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 21 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 3 měsíce ležet.
0 Dotazy
- Dodání brzy a bez problémů
- rychlost vyřízení objednávky
- ceny
- šíře sortimentu
- Jako vždy na jedničku
- Nízká cena
- Rychlost dodání
- perfektní a rychlá komunikace.
- nemám