Cider Mangrove Jack´s jablečný koncentrát 2,4kg







Jablečný koncentrát pro výrobu domácího cideru
- Kód010508
- EAN9421025510670
- Hmotnost1,9 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- barvaSvětlé
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Jablečný koncentrát pro domácí výrobu kvalitního cideru.
- Nejkvalitnější odrůda jablek , lisována pomocí nejmodernějších lisů a na nejmodernějších odparnících zbavená vody.
- plněno do sáčku vynikajících pro uchování kvalitních koncentrátů v ochranné atmosféře.
- Všechno toto úsilí zajišťuje zachování přirozené chuti ovoce pro výrobu kvalitního ovocného cideru.
- sáček obsahuje dvojitý pláš't. Ve vnitřním ja samotný koncentrát a ve dvojitém plášti obalu jsou uchovány kvalitní kvasnice pro výrobu kvalitního cideru
kvasné cukry a drops nejsou součástí
Objem várky (doporučený): 23l
Obsah alkoholu: 5,2 % (při surogaci 1 kg/23l)
Čistá váha koncentrátu: 2,4 Kg
Návod k použití:
-
Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
-
Odeberte sáček s kvasnicemi z vnitřní části dvojobalu sáčku a prozatím ho odložte stranou.
-
Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
-
Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
-
Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte 1kg dextrózy a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
-
Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 24°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
-
Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
-
Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 18-24°C po dobu alespoň 6 dnů. Jakmile přestane kvasná zátka probublávat fermentace je ukončena.
-
Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (18-24°C) po 5 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
-
Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 7 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 21 dnů ležet.
0 Dotazy
- Velice dobrý cider.
- Rychlost vyřízení objednávky
- Dodáno zboží, které není běžně skladem
- Rychlá expedice, dobrá kvalita produktů
- Vzhledem k tomu, že mi zásilkovna doručila zásilku na o 30 Km vzdálenější místo vrátili mi obratem celou částku na účet.
- Pozor na doručení do Z-BOXu - když bude plný doručí vám to zásilkovna klidně o 30 km dál !
- podový obchod
- rychlé apřesné
- přehlednost, jednoduchost objednání
- rychlost doručení
- spokojenost,vse co potrebuju k dohledani na jednom miste ...
- široký výběr nápojů
- prodej výčepního příslušenství
- rychlost - spolehlivost
- Rychlost, ochota, profesionální přístup
- Rychlá doprava, vstřícnost při řešení problémů.
- Žádná
- Kvalitni a rychlý přístup, rozsah služeb
- fofr, fofr, a ještě jednou fofr
- zkušená, ochotná a milá obsluha
- Úžasné jednání ohledně vyřízení výměny zboží. Mou chybou objednáno, ale ze strany Pivoteka.CZ bylo úžasné jednání.
- Jako vždy super, výběr + rychlost doručení...