Cider lesní směs Mangrove Jack´s koncentrát 2,4kg

Koncentrát s jabléčným základem a přidavkem ovoce lesní směs (borůvky, maliny,...)

621,00 Kč 540,00 Kč bez DPH
Není skladem
ks
Parametry
  • Kód010511
  • EAN9421025510717
  • Hmotnost2 kg
  • VýrobceMangrove Jack´s
  • výrobceMangrove Jack´s
  • barvaSvětlé
  • objem várky23
  • Popis
  • Dotazy 0
  • Video 1
  • Články 0
  • Hodnocení 20

Koncentrát s lesní směsí pro domácí výrovu kvalitního cideru.

  • S tímto koncentrátem jste schopni vyrobit doma kvalitní Cider jako odborník.
  • opravdový milovník ciderů ocení tenhle domácí nepasterovaný přírodní cider
  • sáček obsahuje dvojitý pláš't. Ve vnitřním ja samotný koncentrát a ve dvojitém plášti obalu jsou uchovány kvalitní kvasnice pro výrobu kvalitního cideru

kvasné cukry a drops nejsou součástí

Objem várky (doporučený): 23l

Obsah alkoholu: 5,6 % (při surogaci 1 kg/23l)

Čistá váha koncentrátu: 2,4 Kg

Návod k použití:

    1. Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.

    2. Odeberte sáček s kvasnicemi z vnitřní části dvojobalu sáčku a prozatím ho odložte stranou.

    3. Postavte sáček do horké vody na 15 minut.

    4. Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.

    5. Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte 1kg dextrózy a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.

    6. Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 24°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.

    7. Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.

    8. Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 18-24°C po dobu alespoň 6 dnů. Jakmile přestane kvasná zátka probublávat fermentace je ukončena.

    9. Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (18-24°C) po 5 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.

    10. Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 7 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 21 dnů ležet.

0 Dotazy

Vše nejlepší ,tento obchod doporučuji.
anonym, 23. 06. 2022
  • Kvalitni zbozi a rychle dpdani.
anonym, 22. 06. 2022
  • Rychlost, komunikace se zákazníkem
anonym, 21. 06. 2022
Vše funguje.
anonym, 21. 06. 2022
Zboží bylo doručeno velmi rychle a v pořádku
anonym, 21. 06. 2022
  • Rychlé dodání.
Rychle vyřízená objednávka a dodání.
anonym, 20. 06. 2022
  • Rychlost dodani
anonym, 20. 06. 2022
  • Velmi rychle vyřízeno a doručeno
Velká spokojenost, vše proběhlo rychle v pořádku.
anonym, 19. 06. 2022
Rychlé dodání super
anonym, 17. 06. 2022
Rychlost dodání
anonym, 16. 06. 2022
V sadě Basic - Red IPA domácí pivo chybí teploměr:)
anonym, 15. 06. 2022
Velice rychlý a výhodný obchod. Jsme spokojeni.
anonym, 15. 06. 2022
vše OK
anonym, 14. 06. 2022
  • rychlost
  • kvalita
  • ochota
Výborný eshop.
anonym, 14. 06. 2022
  • Jako vždy super rychlé dodání.
anonym, 14. 06. 2022
  • Příjemná, vstřícná a věcná komunikace, ochotní lidé, maximální snaha vyjít zákazníkovi vstříc.
  • Žádné
anonym, 11. 06. 2022
Perfektní.
anonym, 10. 06. 2022
  • Přehledný e-shop, rychlé doručení (za dva dny). Vše přišlo řádně zabaleno, dle objednávky.
anonym, 08. 06. 2022
Super rychlé dodání, skvělá komunikace.
anonym, 07. 06. 2022
  • Až neuvěřitelně rychlé dodání
  • Odbornost
anonym, 07. 06. 2022

Lidé s tímto produktem také nakoupili

novinka
49,00 Kč/ ks Skladem
Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 13 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem
Naposledy
navštívené

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.