Sušené maso

Když dojde na sušené maso, zabýváme se prodejem výhradně sortimentu, který nekoupíte na pultu běžných prodejen. Prozatím nabízíme Biltong a Jerky od několika Evropských výrobců špičkové kvality. Nabídku sušených mas budeme neustále rozšiřovat.
Základní rozdíly mezi biltongem a jerky:
Proces marinování před sušením pro jerky i biltong je unikátní, což způsobuje odlišnou konzistenci i chuť. Z historického hlediska jsou hlavní rozdíly následující:

  • jerky pochází ze Severní Ameriky a biltong je spojený s Afrikou

  • jerky se původně spíše udilo, než sušilo

  • tradiční biltong se sušil při velmi nízké teplotě velmi dlouhou dobu

  • obě varianty před procesem sušení projdou fází marinování

  • v případě biltongu se ovšem používá navíc ocet, který z masa dostane více vody

Žádné produkty nejsou k dispozici

Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 18 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem
Naposledy
navštívené
2 190,00 Kč/ 30l Po objednání do 10 dnů
1 428,00 Kč/ 30l Po objednání do 3 dnů
2 960,00 Kč/ ks Po objednání do 14 dnů
129,00 Kč/ 0,7l Není skladem
akce
29,00 Kč/ 0,5l Skladem
109,00 Kč/ 0,7l Není skladem
novinka
doporučujeme
45,00 Kč/ ks Skladem

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.