Mlékárenská kultura pro Mozzarella na 10l mléka
Spouštěcí kultura pro dávku sýru mozzarella na 10L mléka.
- Kód013746
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Články 1
-
Hodnocení 20
Mozzarella je tradiční italský sýr známý svou měkkou a vláčnou texturou, který se vyrábí z mléka buvolice nebo z kravského mléka. Tento sýr je obzvláště ceněný pro svou vysokou vlhkost a mírně slanou chuť, která se výborně hodí k použití v salátech, na pizzách a v mnoha dalších italských jídlech.
Mozzarella
Jakmile dosáhnete teploty 42°C, přidejte základ pro mozzarellu, rozmíchejte a jak teplota spadne na 38°C, přidejte syřidlo. Tvaroh by měl být hotový během 18-20 minut. Udělejte první řez tvarohem a změřte pH. Vyčkejte až hodnota pH dosáhne 5.80 a poté nakrájejte do kostek. Jakmile pH klesne na 5.10, odeberte syrovátka a přemístěte tvaroh na povrch, na kterém jej nařežete do překrývajících se proužků. Začněte ohřívat osolenou vodu v poměru 1kg sůl na 100l vody. Jak bude horká, ponořte jeden proužek těsta, pokud začne být elastický, je těsto připraveno na tvarování. Za pomocí horké vody proužky důkladně vytvarujte do vámi požadovaného tvaru. Během tvarování těsto dosolte (4 lžíce na 5kg mozzarelly). Po vytvarování nechte vychladnout ve studené vodě. Mozzarella je hotová po hodině ve studené vodě.
Více o výrobě sýru najdete ZDE
0 Dotazy
- Velmi rychle doruceni, za tu cenu pekna vybava
- Rychlé a bezproblémové dodání zboží.
- Velka nabídka
- Příjemné, rychlé, super
- Rychlé dodání perfektní komunikace super obchod
- Zpětná doprava sudu
- Mohlo by být ještě více druhů sudového piva
- velmi rychlá reakce
- Neuvěřitelná rychlost doručení.
- Vše precizně zabaleno.
- Kvalitní zboží.
- Všechny potřebné informace k pípě najdete na webu, včetně skvělých videonávodů.
- K domácímu točení piva zde koupíte od A do Z.
- Velký výběr
- Dobré ceny
- Faktdobry
- Vše ok
- Rychlé doručení, veliký výběr zboží