Set Craft Series Roasted Stout Dry Hops 2,2kg Mangrove Jack´s koncentrát
Řemeslná řada mladinového koncentrátu, svrchně kvašený speciál typu Stout Alcohol 4,9% alc. Dávka 23l piva
Tento produkt se již neprodává a nelze vložit do košíku
- KódS010589
- Hmotnost4 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylStout
- barvaTmavé
- stupňovitost °12
- alkohol vol.%4.9
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
Sada obsahuje
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Mladinový koncentrát Stout se studeným chmelením
- mladinový koncentrát pro výrobu svrchně kvašeného piva typu Stout
- tmavé svrchně kvašené pivo s krémovou pěnou, ovocnou vůní a čokoládovou chutí.
- součástí balení jsou ve dvojitém obalu balení kvasnice World Strong M42
- Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie.
- Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
- Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.
Vlastnosti:
Hořkost IBU 40-45
alkohol 4,9% alc.
barva tmavá
chmel: galena
Návod na přípravu:
-
Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
výjměte sáček kvasnic a chmele ze dvojitého obalu mladinového koncentrátu -
Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
-
Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
-
Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte dávku kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
-
Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
-
Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
-
Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-25°C po dobu alespoň 8 dnů.
-
Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (21-27°C) po 10 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
-
Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 21 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 3 měsíce ležet.
0 Dotazy
- Funguje
- Zajímavá nabídka
- rychlost vyřízení objednávky
- Solidní jednání, vstřícnost a rychlé vyřízení objednávky.
- Vše OK
- Obrovská rychlost dodávky objednaného zboží.
- Rychlé vyřízení
- Dlouhodobá spokojenost.
- ok
- rychlá a perfektní spolupráce