Set Craft Series Helles Lager 1,8kg Mangrove Jack´s koncentrát






Řemeslná řada mladinového koncentrátu,svrchně kvašený speciál typu Hell . Alkohol 4,4% alc. Dávka 23l piva
- KódS010515
- Hmotnost4 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylHelles
- barvaSvětlé
- stupňovitost °12
- alkohol vol.%4.4
- způsob kvašeníSpodně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Craft serie Mladinový koncentrát |Helles with Dry Hops
- Světlý svrchně kvašený speciál podle Německé receptury piva Hell se studenýcm chmelením. Světlý speciál s náznaky vanilkových bobů a červeného ovoce, v chuti suchý a za studena chmelený se dvěma novozélandskými odrůdami, Wakatu a Pacific Gem, pro typickou květinovou vůni s vůní limetky a koření.
- součástí balení jsou ve dvojitém obalu balení kvasnice M54 california Lager.
- Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie.
- Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
- Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.
Vlastnosti:
Hořkost IBU 18-34
alkohol 4,4% alc.
barva: světlá
chmel: waklatu a pacific gem
kvasnice: M54 california lager
ideální teplota prvotní fermentace: 18-22°C
Návod na přípravu:
-
Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
-
Výjměte sáček s kvasnicemi a chmelem z balení
Postavte sáček s mladinovým koncentrátem do horké vody na 15 minut. -
Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
-
Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte dávku kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
-
Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
-
Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
-
Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-25°C po dobu alespoň 8 dnů.
-
Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (21-27°C) po 10 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
-
Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 21 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 3 měsíce ležet.
0 Dotazy
- problémy s dopravou, poškozené zboží
- Mám velice dobré zkušenosti s obchodem. Rychlé dodání zboží a doručení v pořádku.
- Rychlost vyřízení objednávky
- Rychlost a spolehlivost dodání zboží.
- Jako vždy,žádný problém.
- Rychlost
- Vstřícnost
- Milý personál
- Za celý rok jsem žádnou nenašel
- Blesková komunikace
- Bleskově dodáno
- Rychlé jednání
- Podrobný video návod
- široká nabídka těch nejlepších pivovarů v Česku
- nabídka jak KEG sudů, tak lahví, PET...
- široká nabídka výčepní techniky a (téměř) všeho, co s chlazením a čepováním souvisí
- příliš dlouhá doba dodání (přes týden - nefiltrované pivo by se v létě zkazilo)
- Rychlost,dobra komunikacia,dorucovanie na Slovensko
- Rychlost
- Velmi rychlé dodání
- Slušné jednání
- Rychlé vyřízení reklamace
- Ochota poradit s výrobky
- Rychlost