Příchuť hořčice 35g Maso Here
Neboj se experimentovat a dej sušenému masu chuť která třeba takovému hovězímu není rozhodně cizí. Přidej trochu hořčičného prášku před sušením a je to!
- KódMH793
- EAN8594185679035
- Hmotnost0,3 kg
- VýrobceMaso Here
- PůvodČeská republika
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Detailní popis produktu
Maso s hořčicí? No proč ne! A klidně i sušený. V naší nabídce je to novinka a věřte, že je to je hodně zajímavá věc. Takže postup už znáte. Nakrájet, vyválet v základním koření, 12 hodin v octu a pak přidat hořčici.
Složení
hořčice (jedná se o alergen)
Minimální trvanlivost uvedena na obalu. Hmotnost: 35g.Domácí sušení krok za krokem
Pro jistotu ti i tady přinášíme podrobný popis toho, co a jak musíš během sušení udělat, abys dospěl do cíle.
Krájení
Očisti a opracuj maso. Všechny šlachy a pojiva (prostě to bílé) musí pryč. Maso rozkrájej na malé, tenké kousky. Pokud máš prostornou sušičku nebo možnost maso sušit ve visu, tak klidně krájej delší pruhy a maso si pak budeš po usušení sekat na kousky dle libosti.
Kořenění
Maso se musí vždy před marinováním okořenit. Právě tady použij naší Základní kořenící směs. Na 1 kilo masa použij 20 gramů koření a dobře ho promíchej s masem ve velké míse.
Marinování
Okořeněné maso dej do dózy, kde ho pořádně prolij naším Jablečným octem. Zavři dózu a nech maso alespoň 12 hodin marinovat. Pro lepší promíchání můžeš dózu po pár hodinách obratit vzhůru nohama, aby maso bylo rovnoměrně naložené. Ocet je skvělý konzervant a povoluje vlákna masa, aby nebylo po usušení tak tvrdé.
Ochucení
Vyndej namarinované maso z dózy, nech okapat ocet a dej ho do mísy. Pokud nechceš maso s příchutí, tento krok klidně přeskoč. V opačném případě sáhni po naší Chilli nebo Hořčičné příchuti a na 1 kilogram syrového masa použij 6 - 8 gramů směsi. Můžeš ale samozřejmě zvolit vlastní poměr. Koření pak rovnoměrně promíchej s masem a začni ládovat sušičky.
Sušení
Pokud používáš sušičku na ovoce, tak rozprostři maso po platech a dohlédni na to, aby se maso nedotýkalo. Pokud maso sušíš v troubě, můžeš ho zavěsit na háčky. Dej pod něj ovšem plech, který zachytí odkapávající ocet. Pokud máš sušičku se špatnou cirkulací vzduchu, klidně po několika hodinách plata přeskládej, aby došlo k rovnoměrnému sušení.
Maso se suší při nízké teplotě. Chceme ho vysušit, nikoliv upéct. Pokud máš radši maso vláčnější, můžeš ho vyndat už po 6-8 hodinách. Po usušení dej maso na vzduch a nech ho ještě pár hodin uležet.
0 Dotazy
- Vše ok
- Rychlé doručení, veliký výběr zboží
- Rychlost
- Slušná komunikace
- Při reklamaci nebyl problém s vrácením zboží.
- rychlost
- rychlé dodání, kvalita a poměr ceny -výborné
- Ok
- Rychlé doručení
- I přesto že byly některá piva těsně před datem spotřeby my zavolaly jestli to pivo chci a toho si vážím
- přehledný a dobře zásobený e shop
- Přijatelné ceny za produkty
- Kdyby to šlo dal bych jim 10 hvězdiček
- Osobní komunikace při vyřizování objednávky
- Rychlost expedice.
- Přehledný a příjemný e-shop.
- Široká nabídka.
- Ochotná, milá, profesionální obsluha obchodu. Dobře se tam nakupuje.
- Rychlé a bezproblémové dodání.
- Vstřícný a ochotný přístup
- Super jednání rychlé dodání a stojí za to si na kamennou prodejnu zajít.