Northern bitter 1,8kg Mangrove Jack´s mladinový koncentrát

Mladinový koncentrát pro výrobu piva typu Bitter, dávka 23l, 4,4% alc.

440,00 Kč 382,61 Kč bez DPH
Není skladem
ks
Parametry
  • Kód010420
  • EAN9421004739863
  • Hmotnost1,8 kg
  • VýrobceMangrove Jack´s
  • pivní stylBitter
  • barvaPolotmavé
  • stupňovitost °11
  • alkohol vol.%4
  • způsob kvašeníSvrchně
  • objem várky23
  • Popis
  • Dotazy 0
  • Video 1
  • Články 1
  • Hodnocení 20

MANGROVE JACK´S NORTHERN BITTER

Z mladinového koncentrátu vyrobíte pivo tmavě jantarové barvy s červeným odstínem. Na počátku jsou citět ovocné vůně a chutě, které doznívají plnou chmelovou hořkostí.

Parametry:

hořkost EBU 26-34
barva EBC  26-34  
alkohol při surogaci (1kg/23l): 4,2% 

při výrobě je potřeba přidat 1 kg kvasného cukru (maltóza, dextróza)

  • Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie. 
  • Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
  • Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.

Návod na přípravu:

  1. Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.

  2. Odeberte sáček s kvasnicemi ze spodu sáčku a prozatím ho odložte stranou.

  3. Postavte sáček do horké vody na 15 minut.

  4. Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.

  5. Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte 1kg kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.

  6. Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.

  7. Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.

  8. Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-25°C po dobu alespoň 8 dnů.

  9. Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (21-27°C) po 10 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.

  10. Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 21 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 3 měsíce ležet.

0 Dotazy

Jako vždy bezchybné a rychlé dodání.
anonym, 18. 05. 2021
  • Vstřícnost
  • Velký výběr
anonym, 18. 05. 2021
  • Velice příjemná paní na info lince s ochotou splnit každé přání zákazníka
anonym, 17. 05. 2021
dobrý
anonym, 17. 05. 2021
  • Rychlé dodání
anonym, 17. 05. 2021
Skvělý, rychle to přijde.
anonym, 17. 05. 2021
  • Rychlé vyřízení zakázky
anonym, 17. 05. 2021
  • Luxusní dodací doba. Druhý den byl výčep dodán.
anonym, 17. 05. 2021
Rychlé vyřízení objednávky, rychlé dodání objednaného zboží. Vše OK.
anonym, 16. 05. 2021
Dobrá nabídka. Rychlé doručení. Ochotný doručující.
anonym, 16. 05. 2021
  • pivo
anonym, 15. 05. 2021
velmi rychlé
anonym, 14. 05. 2021
Super obchod.Maximální spokojenost.
anonym, 14. 05. 2021
  • Zboží jsem dostal hned druhý den
anonym, 14. 05. 2021
+ rychlost vyřízení zásilky, přesná komunikace - není co vytknout
anonym, 14. 05. 2021
Vše OK
anonym, 13. 05. 2021
Vše v pořádku rychlé dodání
anonym, 13. 05. 2021
super
anonym, 13. 05. 2021
  • rychlé vyřízení objednávky
  • nic
anonym, 12. 05. 2021
  • Rychlé dodání, platba kartou.
anonym, 12. 05. 2021

Lidé s tímto produktem také nakoupili

Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 13 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem
Naposledy
navštívené

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.