Cider magnetic apple jablečný premium 6% 0,33l

Polosuchý jablečný Cider Magnetic Apple z Kolína obsah alkoholu 6%

40,00 Kč 33,06 Kč bez DPH

Tento produkt se již neprodává a nelze vložit do košíku

Parametry
  • Kód0658
  • EAN8594174150040
  • VýrobcePolabský mošt
  • země původuČeská republika
  • alkoholne
  • Popis
  • Dotazy 0
  • Články 0

Pro toho, kdo se dosud bál zeptat, cider je zkvašený mošt s mírným obsahem alkoholu. Výrobek Magnetic Apple Cider, tedy cider od Kolína, je vyráběn naprosto přírodní cestou momentálně ve dvou variantách. Sušší 6% verze je taktéž velmi zajímavá a pokud se to povede, můžeme do budoucna očekávat i příchuť hrušky a také švestky, která již byla v minulosti vyrobena, zatím pouze v omezeném množství, ale s o to větší láskou a nadšením. Ochutnali jsme, velmi doporučujeme a nemůžeme se dočkat další EXKLUZIVKY. A nyní již něco technologických detailů přímo od výrobce… CIDER MAGNETIC APPLE je jemně perlivý, alkoholický nápoj (obsah alkoholu 4%), vyrobený fermentací jablečné šťávy (moštu). Vyrábíme ho dle vlastní receptury v provozovně nedaleko Kolína. K dostání je ve skle 0,33l (v krabici po 12 kusech). V některých restauracích a kavárnách můžete ochutnat též točený. Cider Magnetic Apple je 100% český. Znamená to, že všechna jablka, která zpracováváme, pocházejí od českých sadařů, zejména z regionu středních Čech. V Čechách byly vyrobeny také veškeré obaly, které pro naše produkty používáme, od skla přes etiketu až po korunku. Paradoxně jediné, co české není, je název – zde se držíme tradičního anglického označení – čeština jednoslovný překlad slova „cider“ nemá, a proto je i náš název anglický. TRADICE VÝROBY CIDERU má v Evropě kořeny ve Velké Británii a ve Francii (zejména v oblasti Bretaně). Odtud také pochází dvojí možnost názvu: anglické „cider“ /počeštěná výslovnost sajdr/ a francouzské „cidre“ /počeštěná výslovnost sidr/. Mezi nejvýznamnější výrobce a konzumenty cideru dnes patří také Irsko, Austrálie, Nový Zéland a Španělsko. V Čechách se tento nápoj začal objevovat teprve před několika lety, vzniklo již několik místních značek. TECHNOLOGIE VÝROBY CIDERU začíná výběrem vhodných odrůd jablek. Z omytých a rozdrcených jablek získáme pomocí plachetkového lisu jablečnou šťávu. Po odkalení a následné řízené fermentaci, která může trvat od 1 do 4 týdnů (v závislosti na obsahu cukru a teplotě), prochází cider procesem zrání, který trvá déle než 5 měsíců.

0 Dotazy

Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 13 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.