Kvasnice Saflager S-189 spodní 0,5 kg
Spodní kvasnice pro výrobu chuťove neutrálních ležáků a světlých piv 9-15°C, 20-30l
- Kód160226
- Hmotnost0,0 kg
- VýrobceFermentis
- výrobceFermentis
- pivní stylLežák, lager, pils
- způsob kvašeníSpodní
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Články 0
-
Hodnocení 20
PIVOVARSKÉ KVASNICE SAFLAGER S-189 0,5KG
Tyto kvasnice byly vypěstěné v pivovaru Hürlimann ve Švýcarsku a používají se pro výrobu chuťove neutrálních ležáků a světlých piv. Sedimentace vysoká. Konečné kvašení: střední.
PIVOVARSKÉ VYUŽITÍ:
výborný kmen spodních kvasnic ideální po kvašení klasických českých ležáků
Dávkování:
100-450g na 200l piva
Doporučená teplota fermentace:
9-15°C ideální 11°C
Návod aplikace sušených kvasinek:
Před použitím se rehydratují kvasinky v 10 násobném množství sterilní vody při teplotě 23°C. Jakmile se kvasinky rehydratují, což trvá 15 – 30 min., pozvolna se míchají dalších 30 minut a následně se aplikují do mladiny. Případně lze suché kvasinky aplikovat do fermentační nádoby přímo, za předpokladu, že teplota mladiny překročí 20°C. Postupně se sypou suché kvasinky do mladiny na povrch, aby nevznikaly hrudky. Nechají se 30 min. rehydratovat a následně se promíchají v celém objemu popřípadě provzdušní.
balení:0,5kG
0 Dotazy
- Rychlost
- Slušná komunikace
- Při reklamaci nebyl problém s vrácením zboží.
- rychlost
- rychlé dodání, kvalita a poměr ceny -výborné
- Ok
- Rychlé doručení
- I přesto že byly některá piva těsně před datem spotřeby my zavolaly jestli to pivo chci a toho si vážím
- přehledný a dobře zásobený e shop
- Přijatelné ceny za produkty
- Kdyby to šlo dal bych jim 10 hvězdiček
- Osobní komunikace při vyřizování objednávky
- Rychlost expedice.
- Přehledný a příjemný e-shop.
- Široká nabídka.
- Ochotná, milá, profesionální obsluha obchodu. Dobře se tam nakupuje.
- Rychlé a bezproblémové dodání.
- Vstřícný a ochotný přístup
- Super jednání rychlé dodání a stojí za to si na kamennou prodejnu zajít.
- Dobré ceny, doručeno rychle a bez problému,
- zboží rychle připraveno, možno parkovat před obchodem