Craft Series Irish Stout 2,2kg
Tento produkt zasíláme s
Mladinový koncentrát pivní styl Export Stout, dávka 23l, 4,4% alc.
556,00 Kč
496,43 Kč bez DPH
Skladem
Parametry
- Kód010759
- EAN9421025518386
- Hmotnost2,4 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylExtra stout
- barvaTmavé
- stupňovitost °11
- alkohol vol.%4
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
MANGROVE JACK´S WORKINGMAN'S STOUT
Tmavě černé pivo s ovocnou vůní s nádechem kávy a čokolády.Počáteční sladká sladová chuť vystřídá chuť kávy a čokolády.
Parametry:
hořkost EBU 30-40
barva EBC 100-130
alkohol při surogaci (1kg/23l): 4,4%
Vyrobíte 23l
při výrobě je potřeba přidat 1 kg kvasného cukru (maltóza, dextróza)
- Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie.
- Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
- Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.
Návod na přípravu:
- Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
vyndejte sáček kvasnic a chmele z dvojitého obalu koncentrátu - Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
- Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
- Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte dávku kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
- Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
- Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
- Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-23°C po dobu alespoň 6 dnů.
- Chmelení za studena (dry hopping): Po 7 dnech zkontrolujte hustotu použitím hustoměru. Pokud je MH 1.020 (pro dextrózu) nebo 1.025 (pro sladový výtažek), nebo nižší, přidejte chmel. NEMÍCHEJTE (chmelové částice se rozpadnou a rozprostřou samy). Po přidání chmele uzavřete FN a pokračujte ve fermentaci alespoň 2-3 dny.
- Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (20-23°C) po 14 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
- Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 7 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 2 měsíce ležet.
0 Dotazy
Super obchod
- Zajímavá nabídka
Pořádnej "chlapskej" obchod ...
Přehledný eshop a rychlost dodání
- rychlost vyřízení objednávky
Obchod rychle reaguje na objednávky i na další požadavky, vše běží "jak na drátkách". Naprostá spokojenost.
- Solidní jednání, vstřícnost a rychlé vyřízení objednávky.
Ochotná paní, vše vysvětlila a poradila.
- Vše OK
- Obrovská rychlost dodávky objednaného zboží.
- Rychlé vyřízení
Rychlé dodání.
Velmi rychlé vyřízení objednávky, skvělá komunikace, dobře zabalené,
rychlé dodání
vše OK, objednávka rychle vyřízena a dodána
- Dlouhodobá spokojenost.
- ok
- rychlá a perfektní spolupráce
Kvalifikovanou, sortiment, termín dodani...
- rychle
- spolehlivě
- Chybí faktura v elektronické podobě.
Vše OK. Dobrá komunikace, rychlé dodání, dobrá cena
Každý nákup probíhá k mé úplné spokojenosti
Doporučit známému
Craft Series Irish Stout 2,2kgDotaz na produkt
Craft Series Irish Stout 2,2kgDotaz k produktu