Craft Serie Berliner Style Sour Ale 1,8kg Mangrove Jack´s koncentrát
Řemeslná serie mladinového koncentrátu pro výrobu domácího piva typu Sour Ale 3,6% alc. Dávka na 23l piva. Lehké svrchně kvašené pivo s ovocnými tóny pšenice a ovoce.
Tento produkt se již neprodává a nelze vložit do košíku
- Kód010596
- EAN9421025515163
- Hmotnost1,8 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylSour Ale
- barvaSvětlé
- stupňovitost °10
- alkohol vol.%3.6
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Craft serie Mladinový koncentrát Berliner Sour Ale
- mladinový koncentrát pro výrobu svrchně kvašeného piva typu Sour Ale
- světlé lehké svrchně kvašené pivo s jemnými tóny pšenice a ovoce.
- součástí balení jsou ve dvojitém obalu balení kvasnice M20 Bavarian Wheat.
- Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie.
- Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
- Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.
Doporučená surogace na 1. dávku (přídavek kvasného cukru) 0,6kg DEXTRÓZA
Vlastnosti:
Hořkost IBU 5-7
alkohol 3,6% alc.
barva světlá
Návod na přípravu:
-
Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
Odeberte sáček s kvasnicemi ze spodu sáčku a prozatím ho odložte stranou. -
Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
-
Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
-
Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte dávku kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
-
Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
-
Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
-
Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-25°C po dobu alespoň 8 dnů.
-
Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (21-27°C) po 10 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
-
Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 21 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 3 měsíce ležet.
0 Dotazy
- Zajímavá nabídka
- rychlost vyřízení objednávky
- Solidní jednání, vstřícnost a rychlé vyřízení objednávky.
- Vše OK
- Obrovská rychlost dodávky objednaného zboží.
- Rychlé vyřízení
- Dlouhodobá spokojenost.
- ok
- rychlá a perfektní spolupráce
- rychle
- spolehlivě
- Chybí faktura v elektronické podobě.