Craft Serie Berliner Style Sour Ale 1,8kg Mangrove Jack´s koncentrát

Řemeslná serie mladinového koncentrátu pro výrobu domácího piva typu Sour Ale 3,6% alc. Dávka na 23l piva. Lehké svrchně kvašené pivo s ovocnými tóny pšenice a ovoce.

399 Kč 347 Kč bez DPH
Skladem
ks
Parametry
  • Kód010596
  • EAN9421025515163
  • Hmotnost1,9 kg
  • VýrobceMangrove Jack´s
  • pivní stylSour Ale
  • barvaSvětlé
  • stupňovitost °10
  • alkohol vol.%3.6
  • způsob kvašeníSvrchně
  • objem várky23
  • Popis
  • Dotazy 0
  • Video 1
  • Články 0

Craft serie Mladinový koncentrát Berliner Sour Ale

  • mladinový koncentrát pro výrobu svrchně kvašeného piva typu Sour Ale
  • světlé lehké svrchně kvašené pivo s jemnými tóny pšenice a ovoce.
  • součástí balení jsou ve dvojitém obalu balení kvasnice M20 Bavarian Wheat.
  • Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie. 
  • Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
  • Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.

Doporučená surogace na 1. dávku (přídavek kvasného cukru)  0,6kg  DEXTRÓZA

Vlastnosti:
Hořkost IBU 5-7
alkohol 3,6% alc.
barva  světlá

Návod na přípravu:

  1. Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
    Odeberte sáček s kvasnicemi ze spodu sáčku a prozatím ho odložte stranou.

  2. Postavte sáček do horké vody na 15 minut.

  3. Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.

  4. Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte dávku kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.

  5. Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.

  6. Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.

  7. Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-25°C po dobu alespoň 8 dnů.

  8. Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (21-27°C) po 10 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.

  9. Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 21 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 3 měsíce ležet.

0 Dotazy

Lidé s tímto produktem také nakoupili

69 Kč/ ks Skladem
39 Kč/ ks Skladem
Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 13 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.