Cider magnetic apple jablečný 4% 0,33l
Polosuchý jablečný Cider Magnetic Apple z Kolína obsah alkoholu 4%
Tento produkt se již neprodává a nelze vložit do košíku
- Kód0656
- EAN8594174150019
- VýrobcePolabský mošt
- země původuČeská republika
- alkohol vol.%4
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Pro toho, kdo se dosud bál zeptat, cider je zkvašený mošt s mírným obsahem alkoholu. Výrobek Magnetic Apple Cider, tedy cider od Kolína, je vyráběn naprosto přírodní cestou momentálně ve dvou variantách. Polosuchá verze je 4% lahodný a velmi osvěžující nápoj, dovolujeme si prohlásit, že z toho všeho, co je nabízeno na našem trhu, je naprostou jedničkou. Sušší 6% verze je taktéž velmi zajímavá a pokud se to povede, můžeme do budoucna očekávat i příchuť hrušky a také švestky, která již byla v minulosti vyrobena, zatím pouze v omezeném množství, ale s o to větší láskou a nadšením. Ochutnali jsme, velmi doporučujeme a nemůžeme se dočkat další EXKLUZIVKY. A nyní již něco technologických detailů přímo od výrobce… CIDER MAGNETIC APPLE je jemně perlivý, alkoholický nápoj (obsah alkoholu 4%), vyrobený fermentací jablečné šťávy (moštu). Vyrábíme ho dle vlastní receptury v provozovně nedaleko Kolína. K dostání je ve skle 0,33l (v krabici po 12 kusech). V některých restauracích a kavárnách můžete ochutnat též točený. Cider Magnetic Apple je 100% český. Znamená to, že všechna jablka, která zpracováváme, pocházejí od českých sadařů, zejména z regionu středních Čech. V Čechách byly vyrobeny také veškeré obaly, které pro naše produkty používáme, od skla přes etiketu až po korunku. Paradoxně jediné, co české není, je název – zde se držíme tradičního anglického označení – čeština jednoslovný překlad slova „cider“ nemá, a proto je i náš název anglický. TRADICE VÝROBY CIDERU má v Evropě kořeny ve Velké Británii a ve Francii (zejména v oblasti Bretaně). Odtud také pochází dvojí možnost názvu: anglické „cider“ /počeštěná výslovnost sajdr/ a francouzské „cidre“ /počeštěná výslovnost sidr/. Mezi nejvýznamnější výrobce a konzumenty cideru dnes patří také Irsko, Austrálie, Nový Zéland a Španělsko. V Čechách se tento nápoj začal objevovat teprve před několika lety, vzniklo již několik místních značek. TECHNOLOGIE VÝROBY CIDERU začíná výběrem vhodných odrůd jablek. Z omytých a rozdrcených jablek získáme pomocí plachetkového lisu jablečnou šťávu. Po odkalení a následné řízené fermentaci, která může trvat od 1 do 4 týdnů (v závislosti na obsahu cukru a teplotě), prochází cider procesem zrání, který trvá déle než 5 měsíců.
0 Dotazy
- Rychlé doručení, veliký výběr zboží
- Rychlost
- Slušná komunikace
- Při reklamaci nebyl problém s vrácením zboží.
- rychlost
- rychlé dodání, kvalita a poměr ceny -výborné
- Ok
- Rychlé doručení
- I přesto že byly některá piva těsně před datem spotřeby my zavolaly jestli to pivo chci a toho si vážím
- přehledný a dobře zásobený e shop
- Přijatelné ceny za produkty
- Kdyby to šlo dal bych jim 10 hvězdiček
- Osobní komunikace při vyřizování objednávky
- Rychlost expedice.
- Přehledný a příjemný e-shop.
- Široká nabídka.
- Ochotná, milá, profesionální obsluha obchodu. Dobře se tam nakupuje.
- Rychlé a bezproblémové dodání.
- Vstřícný a ochotný přístup
- Super jednání rychlé dodání a stojí za to si na kamennou prodejnu zajít.
- Dobré ceny, doručeno rychle a bez problému,