Cider hruška Mangrove Jack´s koncentrát 2,4kg






Koncentrát na výrobu hruškového cideru 4,7% vol
- Kód010509
- EAN9421025510687
- Hmotnost2,7 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- výrobceMangrove Jack´s
- barvaSvětlé
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Koncentrát pro výrobu hruškového cideru
- Každá z odrůd pečlivě vybraných jablek je použita pro výrobu koncentrátu cider.
- S tímto koncentrátem jste schopni vyrobit doma kvalitní Cider jako odborník.
- Ovoce je lisováno a z kvalitní jablečné šťávy je pomocí speciálních výparníků zbaven vody, aby jste doma mohli dokončit co odborníci začali.
- opravdový milovník ciderů ocení tenhle domácí nepasterovaný přírodní cider
- sáček obsahuje dvojitý pláš't. Ve vnitřním ja samotný koncentrát a ve dvojitém plášti obalu jsou uchovány kvalitní kvasnice pro výrobu kvalitního cideru
kvasné cukry a drops nejsou součástí
Objem várky (doporučený): 23l
Obsah alkoholu: 4,7 % (při surogaci 1 kg/23l)
Čistá váha koncentrátu: 2,4 Kg
Návod k použití:
-
Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
-
Odeberte sáček s kvasnicemi z vnitřní části dvojobalu sáčku a prozatím ho odložte stranou.
-
Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
-
Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
-
Uvařte 3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte 1kg dextrózy a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
-
Dolijte až 23litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 24°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
-
Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
-
Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 18-24°C po dobu alespoň 6 dnů. Jakmile přestane kvasná zátka probublávat fermentace je ukončena.
-
Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (18-24°C) po 5 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
-
Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 7 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 21 dnů ležet.
0 Dotazy
- Snadná a rychlá příprava nápoje ke kvašení
- Vše přesně doručeno dle objednávky
- Balení zohlednilo křehkost zboží
- Vše došlo neporušeno
- Rychlá expedice
- vše ok, jako vždy, spolehlivý obchod
- Před nákupem jsem měl nějaké nejasnosti, na můj dotaz reagovali okamžitě.
- Velká nabídka
- super dárek pro fandy Maidenů
- Rychlost dodání
- Rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží.
- Nic
- rychlost
- Super personál
- Obchod s velkým výběrem
- Žádná není!!!!!
- Rychlost dodání, dobrá komunikace.
- Rychlost
- Rychlost, spolehlivost
- Hezká obsluha
- Absolutně bez problému!
- Rychlé doručení.
- Velký výběr