Cider hruška Mangrove Jack´s koncentrát 1,8kg

Koncentrát na výrobu hruškového cideru 4,7% vol

570 Kč 496 Kč bez DPH
Skladem
ks
Parametry
  • Kód010509
  • EAN9421025510687
  • Hmotnost1900
  • VýrobceMangrove Jack´s
  • výrobceMangrove Jack´s
  • barvaSvětlé
  • objem várky23
  • Popis
  • Dotazy 0
  • Video 1
  • Články 0

Koncentrát pro výrobu hruškového cideru

  • Každá z odrůd pečlivě vybraných jablek je použita pro výrobu koncentrátu cider.
  • S tímto koncentrátem jste schopni vyrobit doma kvalitní Cider jako odborník.
  • Ovoce je lisováno a z kvalitní jablečné šťávy je pomocí speciálních výparníků zbaven vody, aby jste doma mohli dokončit co odborníci začali. 
  • opravdový milovník ciderů ocení tenhle domácí nepasterovaný přírodní cider

    Návod k použití:

  • do fermentační nádoby přidejte ovocný koncentrát, 1 kg dextrózy (není součástí balení) a horkou vodu. Dobře rozmíchejte.
  • Dolejte kvalitní vodou (převařená, studniční, kojenecká...) do množství  23l vody aby finální teplota pro zakvašení byla 20-22°C.
  • Takhle připravený koncentrát dobře provzdušněte (přelíváním, mícháním)
  • po provzdušnění nasypte kvasnice (součást balení) a fermentační nádobu uzavřete víkem ideálně s kvasnou zátkou. Teplota pro správný průběh kvašení kvasnic je 12°C - 28°C ideální +-20°C
  • U všech provedených předešlích úkonů je nutné dbát na sterilitu a čistotu.
  • Po ukončení kvasného procesu (kvasná zátka přestane bublat a zastaví se kvašení) stočte do předem připravených a sterilních láhví a přidejte na 1/2 nápoje 1 x drops (3g dextrózy) pro druhotnou fermentaci.
  • Po třech týdnech ležení (druhotná fermentace) je nápoj připraven ke konzumaci.

0 Dotazy

Lidé s tímto produktem také nakoupili

Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 13 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.