Belgický Pale Ale 1,7kg mladinový koncentrát mladinový koncentrát Mangrove Jack's
Jemně sladký jemný nádech sladkého sladu s nádechem ořechů a sušenky, který následuje náznak pomeranče a hrušky.
- Kód010590
- EAN9421025513824
- Hmotnost1,8 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylPale Ale
- barvaSvětlé
- alkohol vol.%9
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky10
-
Popis
-
Dotazy 1
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Mangrove Jack´s Belgický Pale Ale
Jemně sladký jemný nádech sladkého sladu s nádechem ořechů a sušenky, který následuje náznak pomeranče a hrušky.
Parametry:
optimální teplota pro fermentaci: 20-28°C
hořkost IBU 28-36
alkohol při surogaci (1kg/23l): 4,4%
Vyrobíte 10l
při výrobě je potřeba přidat 0,6 kg kvasného cukru (maltóza, dextróza)
- Mladinový koncentrát je zabalen v kvalitním vaku z tvrdé fólie.
- Každý sáček je naplněn za studena s využitím nejmodernějších technologií dusíku pro poskytnutí maximálního bezpečí před kontaminací výrobku.
- Postup plnění při nízkých teplotách si zachovává delikátní chuť a vůní.
Návod na přípravu:
-
Vyčistěte a sterilizujte celé vybavení.
-
Odeberte sáček s kvasnicemi ze spodu sáčku a prozatím ho odložte stranou.
-
Postavte sáček do horké vody na 15 minut.
-
Otevřete sáček a nalijte extrakt do sterilizované fermentační nádoby.
-
Uvařte 1,3L vody a přidejte je do fermentační nádoby. Přidejte 1kg kvasných cukrů a důkladně míchejte, dokud se nerozpustí.
-
Dolijte až 10litry studené vody a promíchejte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 28°C, tak můžete přidat kvasinky a důkladně promíchat.
-
Uzavřete fermentační nádobu a kvasnou zátku naplňte vodou.
-
Fermentace: Umístěte fermentační nádobu na lehce umyvatelný povrch, je běžné že během prvních dvou dnů vypění; Ujistěte se že se jeho teplota pohybuje okolo 20-28°C po dobu alespoň 10 dnů. Jakmile kvasná zátka přestane probublávat, proces fermentace je ukončen a můžete pokračovat dalším krokem.
-
Stočte pivo do láhví nebo soudku. Před stáčením vložte do láhve fermentační drops (1 ks na 0,5l), nebo lžičku maltózy (můžete použít i cukr asi 3g na 0,5 litru). Uložte láhve, nebo soudek na teplém místě (20-25°C) po 14 dnů, kdy probíhá sekundární fermentace.
-
Přesuňte láhve na chladné místo po nejméně 14 dnů, do okamžiku, než je pivo čistě a kvasnice usazené na dně. Po vychlazení je pivo připravené ke konzumaci, přesto doporučujeme ponechat, alespoň 2 měsíce ležet.
1 Dotazy
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat když bych dal plnou dávku 1,7 kg sladového výtažku tak mohu udělat 23 litrů? Nebo se musí dát pouze 0,6 kg a dávku 10 litrů. Děkuji za odpověď a přeji hezký večer Zvára
Dobrý den, jestli chcete dodržet stupňovitost a recepturu tak je nutné dodržet dávkování. Jinak z toho vznikne jiný výrobek.
- Rychlé doručení, veliký výběr zboží
- Rychlost
- Slušná komunikace
- Při reklamaci nebyl problém s vrácením zboží.
- rychlost
- rychlé dodání, kvalita a poměr ceny -výborné
- Ok
- Rychlé doručení
- I přesto že byly některá piva těsně před datem spotřeby my zavolaly jestli to pivo chci a toho si vážím
- přehledný a dobře zásobený e shop
- Přijatelné ceny za produkty
- Kdyby to šlo dal bych jim 10 hvězdiček
- Osobní komunikace při vyřizování objednávky
- Rychlost expedice.
- Přehledný a příjemný e-shop.
- Široká nabídka.
- Ochotná, milá, profesionální obsluha obchodu. Dobře se tam nakupuje.
- Rychlé a bezproblémové dodání.
- Vstřícný a ochotný přístup
- Super jednání rychlé dodání a stojí za to si na kamennou prodejnu zajít.